Tècnica associativa i secretaría

Associació de veïnes i veïns Esquerra Eixample (AVVEE)

Enviar CV a avvee2013@gmail.com

Fins el 28/06/2024


SALARI: 9.220€ bruts anuals, 4 hores matí, 12 pagues.

L’AVVEE és una entitat amb 50 anys d’història, a Calàbria 262 Barcelona, amb +1000 socis, veïns del barri de l’Esquerra de l’Eixample.

L’associació ha participat en les mobilitzacions que han portat a les millores del barri d’aquests anys. Eixos Verds, Presó Model, Parc Joan Miró, Centres Cívics, Casals de Gent Gran o augment de places públiques a les escoles del barri.

Treballem també amb altres entitats i moviments del barri en temes com la Festa Major, festes populars, habitatge, convivència i atenció a les persones grans.

Necessitem:

  • Una persona que s’ocupi de la secretaria de l’entitat i que atengui als socis i veïns que vinguin al matí 4 hores, inicialment de 9h 30 a 13h 30.

Busquem:

  • Una persona motivada pels temes socials, amb empatia per tractar amb les diferents persones que s’apropen a la AVVEE per preguntar per els nostres serveis i activitats, o per escoltar les seves necessitats i dirigir-los als serveis o entitats del barri en que els puguin ajudar.
  • Idealment activa o amb experiència en moviments socials, joves, sindicals o veïnals.

Demanem:

  • Ús fluid d’eines informàtiques, Word, Excel e Internet, per accedir als llistats de socis, correu de l’AVVEE, arxius al Drive i comunicació amb tresorer o gestoria per pagaments i comptabilitat.
  • La informació de l’entitat està ben estructurada i rebria el suport dels membres de la Junta corresponents.

Interessades/ts, feu-nos arribar el CV i una carta de presentació i motivació, dirigida a avvee2013@gmail.com, indicant la referència “Secretaría AVVEE)

Ves al contingut