Tècnic en psicologia del CET

Fundació Tallers

Fins el 31/10/2022


SALARI: 1.692,92€ brut/mes

Requisits:

Formació i coneixements:

 • Grau universitari en Psicologia.
 • ACTIC Nivell mig o avançat, o bé elevat domini en l’entorn Windows i paquet Office (creuar taules o llistats, extreure dades, gràfiques, etc).
 • Nivell alt de català parlat i escrit.

Es valorarà: Habilitació per donar suport als processos d’Acreditació de Competències, Formació en Avaluació per Competències, Mediació i resolució de conflictes, Comunicació no violenta, Atenció centrada en la persona, Organitzacions àgils, Ètica i drets, Grups d’Ajuda Mútua.

Experiència mínima:

 • Experiència mínima d’un any en Orientació Laboral i Treball amb Suport a persones amb discapacitat i/o diagnòstic de salut mental i treball en xarxa laboral, sanitària i comunitària.

​Competències personals:

 • Compromís, l’equip per damunt les individualitats. Creativitat i innovació per assolir canvis positius en les persones i la societat. Integritat. Capacitat d’adaptació a les necessitats de les persones i del servei. Polivalència. Capacitat d’anàlisi, orientació a solucions i oportunitats. Afrontament a situacions complexes. Resolució de conflictes. Capacitat organitzativa i de Treball per objectius.

Imprescindible: Carnet de conduir B1 i Vehicle propi. Disponibilitat per desplaçar-se entre Santa Coloma de Gramanet, Badia del Vallès i Barcelonès.

Les funcions a desenvolupar:

 • Gestionar processos de selecció i acollida per donar resposta a les ofertes de treball que es generin.
 • Desenvolupar el Pla d’Acompanyament Individual que reculli els interessos i les necessitats de la persona i els suports, les adaptacions o les actuacions que permetin el seu desenvolupament personal i professional. Acompanyament a les famílies.
 • Implementar el Programa d’Orientació Laboral per a les persones que es trobin en cerca de feina i vulguin fer el pas a empresa ordinària. Realitzar itineraris d’inserció, accions individuals o grupals encaminades a la millora de l’ocupabilitat, treballant les seves competències personals i professionals vers la recerca activa de feina. Planificar, realitzar i avaluar accions d’orientació, intermediació laboral i treball en suport.
 • Promoure la participació comunitària. Coordinació amb la xarxa pública de serveis socials i sanitaris.
 • Promoure els principis de les organitzacions àgils i centrades en la persona, l’autonomia, la participació en la presa de decisions, l’accessibilitat universal, les relacions basades en el respecte a la diversitat i a la dignitat de les persones. Alinear els valors, les creences, les relacions i les pràctiques amb aquest model.
 • Avaluar periòdicament l’activitat i els processos, fer seguiment d’indicadors i participar en la justificació del servei.
 • Participar en el disseny i implementació de programes subjectes a altres subvencions.
 • Garantir la fiabilitat de les dades i l’elaboració dels informes que sol·liciti l’autoritat administrativa. Compliment de la normativa de protecció de dades, prevenció de riscos, qualitat i perspectiva de gènere, així com qualsevol altre requisit o normativa vigent que afecti al servei.

Horari: Jornada completa de 40h, de dilluns a divendres de 7 a 15 o a determinar.

Salari Brut anual i pagues: Tècnic Grau Mig 1.692,92€ brut/mes x 14 pagues.

Tipus de contracte: Indefinit, incorporació immediata.

Assumpte: TÈCNIC EN PSICOLOGIA DEL CET, data límit d’enviament de CV: 31/10/2022.

Correu: andrea.ruiz@fundaciotallers.org

Skip to content