Tècnic/a habitatges inclusió maternoinfantil

ASSOCIACIÓ BENESTAR I DESENVOLUPAMENT (ABD)

Fins el 12/05/2023


SALARI: Segons Categoría x conveni social (entre 1.300€ bruts i 1.650€ bruts x 14 pagues).

L’Associació, Benestar i Desenvolupament és una organització d’iniciativa social sense ànim de lucre que treballa en el desenvolupament de projectes i accions orientats a promoure i millorar la qualitat de vida i el benestar de la ciutadania i, especialment, d’aquells col·lectius que es troben en situació de vulnerabilitat o en risc d’exclusió social.

Detall de les funcions del lloc de feina

Busquem tècnic/a d’acompanyament per a Habitatges d’Inclusió Maternoinfantil per a dones embarassades i/o amb fills/es 0-6 anys en situació d’exclusió social: Atenció individual i grupal a les dones residents així com suport a la seva maternitat. Gestió del servei: primers acolliments, coordinació del voluntariat i treball comunitari, elaboració projectes i memòries, comptabilitat del projecte, etc.

2 PLACES A TRIAR ENTRE:

  • Barcelona/Hospitalet a 20h amb horari a convenir.
  • Terrassa a 38,5h 3 matins i dues tardes a convenir.

Requisits

    • Experiència 1 anys. Treball en l’àmbit residencial treball amb petita infància, adolescència, dones, famílies… treball grupal, comunitari i interdisciplinar experiència en processos migratoris i regularització de documentació treball amb la xarxa de recursos tant públics com d’entitats socials. Es valorarà especialment el coneixement dels recursos del municipi de terrassa i del vallès occidental.
    • Llicenciatura o Diplomatura de Eduació Social o Treball Social.

El contracte inicial será un contracte indefinit lligat a la duració de la dotació económica de les subvencions.

Skip to content