Tècnic/a de recursos humans

Unió de Pagesos

Fins el 15/12/2023


SALARI: 1.600 € - 1.900 € bruts mensuals.

T’apassionen les persones? Busques treballar a una entitat que vetlla per les persones i pel sector agrari? A la Unió de Pagesos estem cercant a un Tècnic/a de Recursos Humans polivalent i entusiasta per formar part del nostre equip. Si ets defensor/a dels drets laborals, tens experiència amb la gestió laboral i creus amb el paper vital del sector agrari, et volem conèixer!

Els teus desafiaments seran variats, així el teu dia a dia serà dinàmic i … no hi haurà opció d’avorriment! Realitzaràs funcions que engloben tot el procés de vida de l’empleat/da :

 • Gestionaràs tot el procés de contractació i confecció de nòmines del personal assignat, (tramitació d’altes, baixes, contractes, Delt@, cont@, contrat@, siltra, certific@,CRA…, càlculs mensuals de nòmina, liquidacions, embargaments, IRPF, TC’s, control de venciments, absentisme, horaris, calendaris…)
 • Gestió de tràmits administratius amb organismes públics (Seguretat Social, SEPE, Generalitat, INE…
 • Gestió i seguiment de les despeses , retribució flexible, i seguiment de la PRL amb el SPA.
 • Suport a altres àrees del departament de RRHH (selecció, pràctiques, gestió de formació…)

Així mateix, és important el coneixement de la legislació laboral a fi de poder donar suport a l’àrea laboral i assistir i respondre a qüestions que es donin a qualsevol nivell (empleat/da, responsable…)

Es valorà molt positivament aportar experiència en la gestió laboral (nòmines, contractes, Tc’s…) sobretot coneixements sobre el marc normatiu de les relacions laborals, si no l’aportes no passa res, si tens ganes d’aprendre, nosaltres te l’oferirem!

Pensem en un/a professional habituat al treball en equip, metòdic/a i amb habilitats organitzatives per planificar i prioritzar les tasques a realitzar, amb un bon tracte amb les persones, proactvitat i capacitat analítica i habilitats de comunicació i interpersonal.

Requisits:

 • Formació en Relacions Laborals, Ciències del Treball, Cicle Formatiu de Grau Superior, (curs/màster/postgrau específic amb nòmines…)
 • Persona fiable, respectuosa i que guardi la confidencialitat. Flexible i amb ganes d’aprendre i desaprendre per afrontar els desafiaments que ens esperen!

Què Oferim?

 • Una vacant estable a jornada completa, amb horari flexible (dilluns a dijous de 08h a 09.30h i de 17h a 18.30h i divendres + estiu + nadal jornada intensiva.
 • Possibilitat de fins a 2 dies a la setmana de treball a distància.
 • Formar part d’un equip multidisciplinar de treball dinàmic, col·laborador i amb molta empenta!
 • Formació contínua a càrrec de l’empresa.
 • Pla de retribució flexible (tiquet restaurant, transport, llar d’infants, mútua mèdica…) + permisos i polítiques de conciliació més enllà del que indica la llei.
 • Treballar a una entitat implicada en la pagesia i la defensa del territori, adherida a la reforma horària i compromesa amb la igualtat d’oportunitats entre dones i homes!

Ho trobes interessant?, Vols formar part del nostre equip? Ho tens a un clik, només cal que t’inscriguis.

Ves al contingut