Responsable de cuina

FORMACIO I TREBALL, FUNDACIÓ PRIVADA

Fins el 01/06/2023


SALARI: No especificat.

1. DESCRIPCIÓ DEL LLOC:

En dependència del/la Cap de Producció d’Hosteleria, la Fundació precisa incorporar un/una Cap de Cuina de Col·lectivitats i desenvoluparà les següents funcions:

  • Organitzar els recursos humans destinats al servei de col·lectivitats o de la producció encarregada.
  • Supervisar l´acabat dels plats, grau de cocció, temperatures, condimentació…
  • Realitzar encàrrecs d´avituallament per a la cuina.
  • Control de qualitat i correcte emmagatzematge.
  • Gestionar el control i la seguretat alimentària.
  • Responsabilitzar-se de l´equipament, la seva neteja i manteniment.

2. REQUERIMENTS DEL LLOC

Titulació: Grau Mig o Superior d´Hosteleria.

Experiència mínima: 5 anys com a cuiner/a.

Competències:

  • Flexibilitat.
  • Treball en equip.
  • Gestió d’equip i lideratge.
  • Capacitat d’organització i planificació.
  • Comunicació.

3. CONDICIONS DEL LLOC

Tipus de contracte: Indefinit.
Jornada: 40h/setmana.
Horari: 6.00h a 14.00h de dilluns a divendres.
Incorporació: Immediata.

Skip to content