Personal tècnic del projecte IMV

Taula d'entitats del Tercer Sector Social de Catalunya

Respondre el formulari

Fins el 31/05/2023


SALARI: 27.516 € bruts anuals.

La Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya necessita incorporar al seu equip personal tècnic pel projecte de l’Ingrés Mínim Vital (IMV), que ha posat en marxa conjuntament amb l’European Anti-poverty Network a Espanya (EAPN-ES).

Les seves funcions seran, principalment, la de realitzar el treball de camp propi del projecte: contactar i arribar a acords amb centres i espais socials que siguin necessaris per desenvolupar-lo, contactar amb les persones beneficiàries, realitzar enquestes, formar i informar sobre els tràmits necessaris per accedir a l’IMV, participar en les diferents reunions o seminaris de coordinació o seguiment, responsabilitzar-se del bolcat de les dades i elaborar informes o altres documents, entre altres.

El perfil que es requereix és el d’una persona amb estudis superiors en l’àmbit de les ciències socials o humanes (psicologia, educació social, treball social o sociologia), a més, és imprescindible experiència demostrable, mínim 2 anys, en treballs que impliquen la intervenció en persones en situació de pobresa o  exclusió. Es valorarà haver fet voluntariat en aquest àmbit. També és imprescindible tenir el carnet de conduir i disponibilitat per viatjar per diferents punts de Catalunya (desplaçaments freqüents al territori).

El contracte que s’ofereix és fins al 31 d’octubre de 2023, amb una jornada de 38,5 hores setmanals, flexibilitat horària, una retribució de 27.516 € bruts anuals i amb incorporació immediata. Les persones interessades poden presentar el seu curriculum vitae al correu electrònic natalia.cujo@eapn.es fins al 31 de maig de 2023. Imprescindible indicar en l’assumpte del mail: TECIMV.

Ves al contingut