Monitor Oci Inclusiu

Fundació Tallers

Fins el 30/11/2022


SALARI: Segons Conveni. 1.804,75€ bruts/anuals.

Descripció

Benvinguts al Grup Sant Pere Claver, entitats amb compromís social.

Amb 75 anys d’experiència i més de 750 treballadors, donem cobertura íntegra a les necessitats de les persones amb discapacitat.

Cerquem una persona per a incorporar-se com a Monitor/a del programa Temps per tu, Oci Inclusiu.

Activitat de respir familiar que consisteix en dinamitzar activitats de lleure i promocionar l’oci significatiu i la participació adreçat a persones majors de 18 anys amb diversitat funcional els dissabtes a la tarda.

Requisits acadèmics: Titulació com Monitor/a, Integració Social . Es valorarà formació i/o experiència en atenció a persones amb discapacitat Intel·lectual i/o problemes de salut mental.

Competències Transversals: Capacitat de treball en equip, atenció a l’usuari/a, actitud dinamitzadora, creativitat, responsabilitat i compromís.

Perfil: masculí, (per paritat de l’equip).

Condicions laborals:

Tipus de contracte: Fixe-Discontinu.

Horari: dissabtes de 16 a 20h

Salari: Segons Conveni. 1.804,75€ bruts/anuals.

Data d’incorporació: Immediata.

Perfil/Requisits

  • Requisits acadèmics: Titulació com Monitor/a, Integració Social . Es valorarà formació i/o experiència en atenció a persones amb discapacitat Intel·lectual i/o problemes de salut mental.
  • Habilitats, Comportaments del Lloc de treball: Capacitat de treball en equip, atenció a l’usuari/a, actitud dinamitzadora, creativitat, responsabilitat i compromís.

 

Skip to content