Educadora Social per Servei d’Intervenció Especialitzat

Fundació IPSS

Fins el 03/11/2023


SALARI: 906,50 € bruts mensuals x 12 pagues.

Funcions: Es necessita la incorporació d’una educadora social especialista en violència masclista (mínim dos anys d’experiència demostrable en l’àmbit de l’atenció a dones víctimes de violència masclista) per incorporar-se al Servei d’Intervenció Especialitzada (SIE) Barcelonès Nord.

Les funcions de la plaça consisteixen en acompanyar la dona i els seus fills i filles víctimes de violència masclista en el seu procés de recuperació. D’aquesta manera es realitzarà intervenció amb les dones per a la identificació de la violència, així com el procés de significació i comprensió d’aquesta. Alhora l’acompanyarà en la presa de decisions en pro del seu benestar i en les tasques de la seva quotidianitat.

Així mateix, es realitzarà intervenció grupal.

Es treballarà de manera conjunta amb la resta de professionals del servei, així com es realitzaran coordinacions amb altres professionals que estiguin intervenint amb la dona.
A nivell organitzatiu, caldrà ésser resolutiva, dinàmica, amb capacitat de reacció, empàtica, proactiva i prepositiva en la construcció del pla de treball de la dona i els seus fills i filles.

Horari: a determinar

Jornada:  setmanal: 18,50 h.

Tipus de contracte: cobrir reducció de jornada.

Durada: a determinar.

Població: Badalona.

Sexe: Dona.

Formació: EDUCACIÓ SOCIAL I FORMACIÓ ESPECÍFICA EN VIOLÈNCIA MASCLISTA

Experiència: 2 ANYS EN L’ÀMBIT DE  VIOLÈNCIA MASCLISTA

Nombre de places: 1

Data d’incorporació: IMMEDIATA

Coneixement informàtic: CONEIXEMENTS OFIMÀTICA

Ves al contingut