Dinamitzador/a Punt Òmnia Blanes (Jornada completa, estable)

Fundació Pere Tarrés

Respondre el formulari

Fins el 10/04/2024


SALARI: No especificat.

Ubicació Blanes (Espanya) / Vacants 1

Resum

Des de la Fundació Pere Tarrés cerquem professionals compromesos amb la tecnologia i el treball comunitàri per dinamitzar el Punt Òmnia ubicat a Blanes.

Dinamitzaràs un espai comunitari de coneixement digital fomentant la inclusió digital de la ciutadania i millorant l’accés a les noves tecnologies de les persones. L’equipament ofereix recursos informàtics i de connectivitat a internet, dissenyats per oferir una varietat d’activitats i serveis relacionats amb la tecnologia i l’aprenentatge digital.

Que t’oferim?

  • 1. Variedat de tasques: T’oferim la possibilitat de desenvolupar diferents tasques i activitats, des de programar i implementar les sessions fins a treballar directament amb les persones usuàries.
  • 2. Impacte social positiu: Treballaràs en un entorn comunitari, interactuant amb persones de diferents edats i amb diverses capacitats. Ajudaràs a fomentar la participació ciutadana i a avaluar les necessitats socials del barri amb les einex digitals, creant un impacte positiu en la comunitat i audant a combatre l’escletxa digital.
  • 3. Horari flexible i contracte indefinit : Oferim estabilitat laboral amb un contracte indefinit i jornada completa. Existeix la possibilitat de flexibilitzar l’horari, que serà de dilluns a divendres matins i tardes a 37,5 hores setmanals.
  • 4. Oportunitat de creixement professional: Tindràs l’oportunitat de desenvolupar les teves habilitats en àrees com la formació, la gestió de projectes comunitaris i la tecnologia de la informació.

Cerquem un candidat/a amb coneixements sobre les tecnologies de la informació i la comunicació en matèries de seguretat informàtica, disseny multimèdia, disseny de web, ofimàtica, programari lliure, sistemes operatius windows i GNU/LINUX, coneixements de materials didàctics i suport a l’aprenentatge per persones usuàries de diferents edats i amb discapacitats cognitives, físiques i/o sensorials.

Requisits

  • Titulació mínima de formació professional de grau superior. Preferentment aquesta titulació haurà de tenir relació amb el camp social/educatiu i/o tecnològic.
  • Coneixements sobre les tecnologies de la informació i la comunicació en les matèries següents: seguretat informàtica, disseny multimèdia i web, ofimàtica, programari lliure, sistemes operatius windows i GNU/LINUX.
  • Coneixements de materials didàctics i suport a l’aprenentatge per usuaris de diferents edats.
  • Experiència en l’àmbit social i/o tecnològic.
  • Nivell alt de català.
  • Tenir el Certificat Negatiu de Delictes sexuals.

 

Skip to content