Cuiner/a de Col·lectivitats

Formació i Treball, Fundació Privada

Fins el 29/04/2024


SALARI: No especificat.

1.DESCRIPCIÓ DEL LLOC:

En dependència del/de la Cap de Producció d’Hosteleria, la Fundació Formació i Treball precisa incorporar a un/una Cuiner/a de Col·lectivitats que desenvoluparà les següents funcions:

  • Planificar, organitzar i produir les llistes de treball amb la Cap de Producció.
  • Organitzar els recursos humans i controlar la qualitat de les tasques encarregades.
  • Supervisar la producció diària: l’acabat dels plats, el grau de cocció, temperatures, condimentació, entre d’altres.
  • Realitzar encàrrecs d’avituallament per a la cuina.
  • Control del correcte emmagatzematge.
  • Gestionar el control i la seguretat alimentària.
  • Responsabilitzar-se de l’equipament, la seva neteja i manteniment.

2.REQUERIMENTS DEL LLOC

Titulació: Grau Mig o Superior d´Hosteleria.

Experiència mínima: 5 anys d’experiència com a cuiner/a.

Formació complementària:

  • Carnet de Manipulació d’Aliments.

Competències:

  • Dinamisme.
  • Treball en equip.
  • Comunicació.
  • Capacitat d’organització i planificació.

3. CONDICIONS DEL LLOC

  • Tipus de contracte: Indefinit.
  • Jornada: 40h/setmana.
  • Horari: 9.00h a 17.00h de Dilluns a Divendres.
  • Incorporació: Immediata.
Skip to content