Comptable (contracte 6 mesos)

ASSOCIACIÓ BENESTAR I DESENVOLUPAMENT (ABD)

Enviar CV a rgarcia@abd-ong.org

Fins el 04/09/2023


SALARI: 1.520€ burts x 14 pagues.

ABD Associació Benestar i desenvolupament és una ONG declarada d’Utilitat Pública, que té els seus orígens en la dècada dels vuitanta. Després d’anys treballant, continuem creient que totes les persones volem una societat que minimitzi o erradiqui les desigualtats i l’exclusió. Per això, continuem treballant per a aconseguir-ho.

Que busquem?

Diplomat o Graduat en Contabilitat per contracte CAT de 6 mesos, per a treballar en el nostre departament especialitzat, ubicat a l’àrea de Gràcia de Barcelona.

  • FUNCIONS: Contabilitat analitica. Análisis i gestió del cicle comptable. Conciliacions bancaries. Impostos. Control de tresorería . Gestió de clients i empreses. Gestió de subvencions, segurs i altres tasques admisnitratives de gestió i control de projectes.
  • REQUISITS:  Experiència mínima de 2 anys en departament contable i desenvolupant les tasques anteriorment descrites.  Experiència amb A3.
  • OFERIM: Contracte CAT (durada 6 mesos). Joranda completa de Dill a Div de 8 a 3 + 2 tardes (a convenir) fins a les 18h. Els divendres es plega a les 14h!
Skip to content