Cap de Cuina D ins Restaurant- Escola
Enviar CV a olga@formacioitreball.org
Fins el 02/01/2023
SALARI: No especificat.
Des de la Fundació Formació i Treball creiem fermament que la feina és la millor alternativa per lluitar contra l’exclusió social; per aquest motiu desenvolupem programes de formació i creem activitats econòmiques que permetin generar ocupació específica pel col·lectiu que atenem; que alhora donen servei a la resta de la societat.
Lloc de treball:
1. DESCRIPCIÓ DEL LLOC:
En dependència del/la Cap de Producció d’Hosteleria, la Fundació precisa incorporar un/una Cap de Cuina i desenvoluparà les següents funcions:
Funcions:
- Organització i operativa dels serveis de restaurant i càtering.
- Organitzar els Recursos Humans destinats al servei del restaurant i/o de la producció encarregada.
- Supervisar l´acabat dels plats, grau de cocció, temperatures, condimentació, etc.
- Realitzar encàrrecs d´avituallament per a la cuina.
- Control de qualitat i correcte emmagatzematge.
- Gestionar el control i la seguretat alimentària.
- Responsabilitzar-se de l´equipament, la seva neteja i manteniment.
2. REQUERIMENTS DEL LLOC
Titulació: Grau Mig o Superior d´Hosteleria.
Experiència mínima: 10 anys com a Cap de Cuina.
Formació complementària:
- Experiència en gestió d’equips.
- Temàtica social i sensibilitat social.
Competències:
- Flexibilitat.
- Treball en equip.
- Gestió d’equip i lideratge.
- Capacitat d’organització i planificació.
- Comunicació.
3. CONDICIONS DEL LLOC
Tipus de contracte: Indefinit.
Jornada: 40h/setmana.
Horari: 9.00 a 17.00 de dilluns a divendres.
Incorporació: Immediata.
4. PROCÉS DE SELECCIÓ
Les persones interessades han d’enviar el seu currículum a olga@formacioitreball.org Abans del 02/01/2023 indicant com a referència [“Cap de Cuina”]