Borsa Dinamitzadors/es Punts Liles

Ètic Hàbitat Cooperativa

Enviar CV a info@femdiana.cat

Fins el 31/07/2024


SALARI: En funció de les hores realitzades a cada Punt Lila.

Ètic Hàbitat som una cooperativa d’iniciatives socials i acció comunitària basada en l’Economia del Bé Comú que tenim com a objectiu millorar la vida de les persones i reforçar comunitats des del mateix territori.

Un dels nostres projectes és femDiana que neix per donar resposta a les necessitats de les dones i el col·lectiu LGTBIQ+ des d’una mirada comunitària. Acompanyem a dones que pateixen o han patit violències masclistes, des de l’atenció integral, l’apoderament i el suport psicosocial. Treballem des de la prevenció, la formació i la sensibilització a totes les edats, amb l’objectiu d’erradicar les violències masclistes. Els Punts Liles són un dels nostres serveis dins de femDiana.

Oferta:

Els Punts Liles són espais segurs, d’atenció, informació i assessorament que tenen l’objectiu d’erradicar les violències masclistes i LGTB-fòbiques en espais d’oci nocturn i diürn (festes majors, festivals, sant joan, cap d’any, etc).  També es fa sensibilització sobre aspectes d’igualtat de gènere, amor romàntic, prevenció del masclisme, educació sexual, etc.

  • Busquem crear una borsa de professionals interessats/des per treballar en equip i dinamitzar Punts Liles a Barcelona i rodalies, així com a altres municipis de Catalunya durant aquest any 2024 on ja tenim algunes dates agendades.
  • Oferim formació prèvia abans de començar a dinamitzar aquests Punts Liles.

Requisits:

  • Formació àmbit social o dret.
  • Valorable formació específica en gènere, violència masclista o LGTB-fòbia
Skip to content