Auxiliar de monitor – centre ocupacional

Grup Sant Pere Claver

Fins el 14/04/2023


SALARI: Segons Conveni.

Pere Claver Grup som una entitat sense ànim de lucre, i de servei públic, que atenem persones amb problemes de salut mental, persones amb discapacitat intel·lectual i altres col·lectius vulnerables, mitjançant una xarxa de centres i serveis comunitaris, residencials i productius, de caràcter sanitari, social i laboral, i majoritàriament concertats amb les administracions públiques.

Actualment cerquem cobrir una vacant d’auxiliar de Monitor/a al Centre Ocupacional i l’Espai d’Oci Inclusiu de la Fundació Tallers, ubicada a Santa Colomar de Gramanet.

Les funcions que durà a terme seran les següents:

  • Donar suport a les persones de més necessitat de suport en les activitats a realitzar tant dins del centre com en les activitats en la comunitat. Treballarà conjuntament amb un monitor/a referent del grup amb el qual es coordinarà per realitzar les activitats i les intervencions individuals.
  • Per tal de poder fer aquest suport haurà de tenir un bon coneixement de les persones, a través dels perfils personals, plans personals i plans d’intervenció conductual. I també s’ha de conèixer bé el sentit de les activitats a través dels Plans d’acció.
  • En el servei d’oci inclusiu farà acompanyaments individuals o en petit grup a les persones per tal que puguin gaudir del seu oci en els recursos de la ciutat.

Requisits mínims:

  • Experiència en treballar amb persones amb DI, TEA i Trastorn de conducta.

Formació:  CFGS d’Integració social, com a òptim grau d’Educació social, psicologia o pedagogia. Es valorarà formació especifica en TEA, Suport conductual positiu o d’Intervenció en trastorns de conducta en persones amb discapacitat intel·lectual.

Competències tècniques:

  • Competències digitals – Creativitat – Innovació – Habilitats comunicatives – Coneixement del model d’atenció centrat en la persona – Planificació i organització – Gestió del temps.

Horari:  De 9,21h a 16,45h amb mitja hora lliure  per dinar de dilluns a divendres fent d’auxiliar en el centre ocupacional. Dos dies en caps de setmana al mes ( o bé dissabte o bé diumenge) en el servei  d’oci inclusiu, fent un dia 7h i un altre dia 5h. Una reunió al mes de tot l’equip de dues hores , que generalment es l’últim dijous de cada mes de 17:15h a 19:15h.

 

Skip to content