Ves al contingut

Ajudant de cuina per l’Alberg la Conreria a Tiana (substitució 2 mesos, jornada completa)

Fundació Pere Tarrés

Respondre el formulari

Fins el 15/05/2025


SALARI: No especificat.

Ubicació Tiana (Espanya) / Vacants 1

Resum

Coneixes les cases de colònies i albergs de la Fundació Pere Tarrés? T’agradaria treballar amb un equip dinàmic en un entorn envoltat de natura? Tens experiència realitzant cuina de col·lectivitats? Aquesta és la teva oportunitat!!

Des de Fundació Pere Tarrés cerquem un/a ajudant de cuina per l’alberg “La Conreria” ubicat al municipi de Tiana.

Què oferim?

  • Incorporació immediata: Busquem professionals compromesos i llestos per unir-se a la nostra empresa de manera ràpida i eficient.
  • Tipus de Contracte: Contracte de substitució per una baixa, amb uns dos mesos de durada.
  • Jornada i Horari: Jornada complerta de 37,5h/set amb distribució irregular de la jornada de dilluns a diumenge amb dos dies de descans a la setmana. Horari en torns de matí de 7.30h a 15h o de tarda de 15h a 22.30h (en funció de calendari i ocupabilitat de la casa)

Quines seran les teves responsabilitats?

  • Preparació d’aliments: Rentar, pelar, tallar i preparar ingredients (verdures, fruita, carns, etc.) segons les instruccions del cuiner o cuinera principal.
  • Suport en l’elaboració de plats : Ajudar en la preparació de plats senzills i col·laborar en les etapes preliminars de cuina.
  • Neteja i ordre: Mantenir neta i ordenada la cuina, rentar estris, superfícies i maquinària utilitzada durant la jornada.
  • Emmagatzematge d’aliments: Ajudar a rebre, classificar i guardar les matèries primeres seguint les normes d’higiene i conservació.
  • Compliment de normes sanitàries: Seguir estrictament les normes de seguretat alimentària i higiene personal.
  • Col·laboració amb l’equip: Treballar coordinadament amb la resta de l’equip de cuina, escoltant instruccions i adaptant-se a les necessitats del servei.

Requisits

  • Experiència mínima de 1 anys com a ajudant de cuina.
  • Experiència en cuina de colectivitats (Hospitals, residències, escoles…)
  • Experiència en gestionar i controlar els al·lèrgens, les intoleràncies alimentàries i l’APPCC.
  • Imprescindible carnet de conduïr i vehicle per arribar al lloc de treball.
  • Imprescindible estar en disposició del certificat negatiu de delictes sexuals.