Administrador/a casa de colònies casal l’Esperança a Ogassa (Ripollés) de juny fins octubre

Fundació Pere Tarrés

Respondre el formulari

Fins el 28/05/2024


SALARI: No especificat.

Ubicació Ogassa (Espanya) / Vacants 1

Resum

T’agradaria treballar en un entorn de natura amb infants i famílies ? La Fundació Pere Tarrés t’ofereix la possibilitat de formar part de la nostra gran família en un projecte del Servei de Colònies de Vacances.
Cerquem un/a administrador/a per una de la nostra casa de colònies situada a Ogassa (Ripollés – Girona).

Si ets una persona amb entusiasme per la gestió i contribuir al benestar dels altres, aquesta és la teva oportunitat.

Què t’oferim?

Estabilitat laboral: La posició és fixa-discontinua de juny a octubre a jornada completa de 37,5 hores setmanals.

Entorn dinàmic i de natura: La casa és una antiga masia habilitada com a casa de colònies, situada al bell mig de la serra Cavallera, al municipi d’Ogassa, provincia de Girona.

Vols saber una mica més de la casa de colònies casal l’Esperança d’ Ogassa? Fes clic a l’enllaç:
https://www.peretarres.org/cases-colonies-albergs/cases-colonies-albergs-catalunya-balears/casescolonies-albergs-catalunya/casa-de-colonies-casal-esperanca-ogassa-girona

Quines seran les teves principals responsabilitats?

  • Gestió d’Equips: Coordina i motiva un equip divers amb tasques com la confecció d’horaris, planificació i assignació de tasques.
  • Gestió de Proveïdors: Desenvolupa les teves habilitats en la gestió de proveïdors, enviant comandes, informant d’incidències i supervisant el control d’estocs.
  • Gestió de Manteniment: Coordinació eficient de les tasques del personal de manteniment vetllant pel bon estat de les instal·lacions.
  • Gestió Econòmica: Realitza factures, tancaments mensuals i controla la caixa per assegurar la sostenibilitat financera.
  • Gestió de Clients: Manté relacions amb els clients i grups, assegurant una experiència positiva i fomentant la fidelització.
  • Tasques de Suport: Col·labora amb les àrees d’alberg com neteja i cuina, assegurant que totes les activitats funcionin harmoniosament.
  • Garantia Normativa: Assegurar que l’alberg compleix amb totes les normatives educatives, sanitàries i mediambientals per superar amb èxit les inspeccions.

Requisits

  • Experiència Prèvia: Experiència demostrable en tasques similars, destacant les teves habilitats de gestió i lideratge.
  • Carnet de Conduir i Vehicle Propi: Essencial per a la mobilitat i la gestió eficient de les responsabilitats.
  • Valorable Experiència en Manteniment i Cuina: Un plus que serà apreciat, ja que reflecteix la versatilitat i adaptabilitat del candidat.
Skip to content