A Som Connexió cerquem 1 persona per incorporar-se a l’equip d’atenció a les persones consumidores

Som Connexió

Fins el 15/03/2023


SALARI: 20.400€ durant procés de formació i integració (entre 6 i 12 mesos). Un cop superat el procés integració, 22.600€. 12 pagues. La centraleta de guàrdia es retribueix a part.

Vols formar part d’un projecte cooperatiu de telefonia i internet amb impacte social? 

A Som Connexió busquem incorporar una persona a l’equip de serveis. Aquest equip atén a més de 13.000 usuàries, sòcies de la cooperativa, i gestiona més de 20.000 contractes, construint una relació de confiança i promovent el consum conscient com a eina per transformar el món.

Som una cooperativa de telecomunicacions sense afany de lucre. La nostra organització és horitzontal i potenciem la transparència, la pedagogia i la cura de les persones en la gestió del dia a dia i en l’atenció i acompanyament a les nostres usuàries.

Per aquest motiu, busquem algú amb capacitat d’autogestió i d’aprenentatge, meticuloses, i amb actitud dinàmica i proactiva en la resolució de problemes. Valorarem l’experiència prèvia en atenció a les persones, així com la inquietud per treballar en un marc cooperatiu i d’economia solidària.

Descripció del lloc

Ubicació: El lloc de treball s’integra a l’equip d’Atenció i Suport a les persones sòcies i usuàries del servei.

Funció general: Atendre i assessorar les persones que s’adrecen a la cooperativa per trobar resposta a les seves peticions, buscant en tot moment respondre a les seves necessitats. Acompanyar el procés de contractació i provisió dels serveis de banda ampla i mòbil, i atendre la gestió d’incidències de serveis vetllant per l’acompliment dels compromisos de qualitat establerts a la cooperativa.

Skip to content