Nou TJ Express! Cada 15 dies informació per al bon funcionament associatiu a la vostra bústia!

 2015-05-05

A partir del 5 de maig, Torre Jussana renova el TJExpress, el butlletí electrònic del centre, que passarà a enviar-se els dimarts, de forma quinzenal, amb un nou disseny i un format de continguts més visual.

El nou butlletí electrònic recopilarà la informació i els recursos associatius de la ciutat publicats a la web de TJ i recordarà les formacions del centre que estiguin obertes, els premis i convocatòries de subvencions vigents, així com les darreres ofertes de treball i crides de voluntariat publicades a la web, entre d'altres continguts. Està pensat, especialment, per tal que les persones amb responsabilitats de les associacions de la ciutat rebin periòdicament informació que els sigui útil per desenvolupar la seva tasca associativa i, al mateix temps, estiguin informades de tots els serveis que els ofereix el centre.

Animem a totes les associacions i persones que hi participen a subscriure's al nou TJExpress. Només cal complimentar el següent formulari d'inscripció:

Formulari subscripció TJExpress

Amb el nou butlletí continuem actualitzant els canals de comunicació de Torre Jussana, en motiu del 20è aniversari de l'equipament. Per Sant Jordi  presentàvem el nou disseny de la pàgina web del centre. Una actualització pensada per convertir el web en un espai d'informació d'utilitat per a les associacions de la ciutat (Estigues al dia!) i per potenciar una visualització ràpida i clara dels serveis que oferim.

Skip to content