TORRE JUSSANA :: Centre de serveis a les associacions

GESTIONAT PER: CAB
GESTIONAT PER:
CAB
Estigues al dia

Informació per al bon funcionament associatiu

Neix la Unió d’Esports de Catalunya, una entitat aglutinadora i referent dels interessos i les necessitats dels diferents col·lectius esportius catalans sense ànim de lucre. Associar-se és poder!

Llegir més

Ja podeu consultar la resolució d'atorgament o denegació definitiva que ha dictaminat l'Ajuntament referent a la vostra sol·licitud. Des de Torre Jussana us podem ajudar en el procés de reformulació o per presentar esmenes.

Llegir més

Si us vau presentar a la convocatòria de subvencions per a dur projectes en el Marc de l'Acció Comunitària i l'Associacionisme de l’Ajuntament de Barcelona, ja podeu consultar si la vostra subvenció ha estat atorgada o denegada. 

Llegir més

La Festa de l'Associa't és la festa de la Barcelona que es mou. Una festa comunitària, reivindicativa i diversa que acollirà, en sis espais de la ciutat, més de 60 activitats associatives i una ràdio en directe el 24, 25 i 26 de setembre.

Llegir més

La vostra entitat gestiona fons documentals amb més de 40 anys d’antiguitat? Teniu l’oportunitat de digitalitzar aquests arxius amb una nova convocatòria de fons europeus!

Llegir més

Aviat es publicarà la resolució definitiva de la Convocatòria General de Subvencions de l’Ajuntament de Barcelona. Però mentrestant podeu anar preparant la documentació per la justificació.

Llegir més

CERCADOR
Contacta amb TJ

ADREÇA
Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30
08035 Barcelona

HORARI ESPECIAL D'ESTIU - ATENCIÓ AL PÚBLIC
De dll. a dv. de 9 a 14 h.
Tancat per vacances del 1 al 26 d'agost.

IMPORTANT
Per a venir presencialment a informar-se o a sol·licitar algun servei cal sol·licitar cita prèvia:


HORARIS D'OBERTURA DEL CENTRE:
De dll. a dv. de 8 a 15 h.
Tancat per vacances del 1 al 26 d'agost.

TJ et recorda
Segueix-nos!
Twitter