TORRE JUSSANA :: Centre de serveis a les associacions

GESTIONAT PER: CAB
GESTIONAT PER:
CAB
Estigues al dia

Informació per al bon funcionament associatiu

Des de la Sagrera fins a la Marina, passant pel Guinardó, les Rambles, Sant Martí i la Catedral. Sis espais acolliran la Festa de l’Associa’t, organitzada, aquest any, per Torre Jussana. Us hi esperem!

Llegir més

Des de Torre Jussana us proposem unes accions formatives totalment gratuïtes per a totes les entitats de Barcelona i que s'impartiran entre els mesos d’octubre i desembre en format presencial, en línia o híbrid.

Llegir més

La Festa de l'Associa't és la festa de la Barcelona que es mou. Una festa comunitària, reivindicativa i diversa que, durant el 24, 25 i 26 de setembre, acollirà en sis espais de la ciutat, més de 60 activitats associatives i una ràdio en directe.

Llegir més

A partir d'aquesta setmana, recuperem els horaris habituals del centre. Dins de la notícia us expliquem quins són. Us esperem a la torre, amb tots els serveis i recursos que us oferim a Torre Jussana!

Llegir més

Neix la Unió d’Esports de Catalunya, una entitat aglutinadora i referent dels interessos i les necessitats dels diferents col·lectius esportius catalans sense ànim de lucre. Associar-se és poder!

Llegir més

Ja podeu consultar la resolució d'atorgament o denegació definitiva que ha dictaminat l'Ajuntament referent a la vostra sol·licitud. Des de Torre Jussana us podem ajudar en el procés de reformulació o per presentar esmenes.

Llegir més

CERCADOR
Contacta amb TJ

ADREÇA
Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30
08035 Barcelona

HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC
De dll. a dj. de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h i els dv. de 10 h a 18 h.

IMPORTANT
Per a venir presencialment a informar-se o a sol·licitar algun servei cal sol·licitar cita prèvia:


HORARI D'OBERTURA DEL CENTRE
De dll. a dj de 9 h a 21 h i dv. de 9 h a 20 h.

TJ et recorda
Segueix-nos!
Twitter