Nou assessorament en perspectiva de gènere i mesures d’igualtat per entitats

 2018-03-28

La igualtat i la perspectiva de gènere són conceptes que cal desplegar i fomentar en tots els nivells socials. Les associacions no en són una excepció i, per aquest motiu, des de Torre Jussana proposem un nou assessorament que té com a objectiu ajudar a les entitats a incorporar aquestes qüestions bàsiques en el seu dia a dia.

L’assessorament l’oferim amb la col·laboració del Centre per a la Igualtat i Recursos per a les Dones (CIRD), del Departament de Transversalitat de Gènere de l’Ajuntament de Barcelona. A través d’aquest assessorament personalitzat es treballarà amb les entitats les següents qüestions:   

– Eines legals existents en aquesta matèria.

– Coneixements per a la incorporació de la perspectiva de gènere a l’hora de desenvolupar i dissenyar plans estratègics.

– Eines per a la comunicació no sexista.

– Tècniques metodològiques per a obtenir una visió global de la situació de la igualtat entre homes i dones a les entitats.

– Mesures per a la igualtat en el funcionament intern de les entitats.

Més informació sobre l’assessorament en perspectiva de gènere i mesures d’igualtat per entitats i com sol·licitar-lo.

Aquest no és l’únic recurs que oferim en matèria de perspectiva de gènere per associacions. El passat 2017 també vam editar un Útil Pràctic que podeu descarregar gratuïtament amb el títol: “Manual per a la perspectiva de gènere i mesures d’igualtat per entitats”.

Recordem que en els darrers mesos hem ampliat el catàleg d'assessoraments de TJ amb tres noves propostes que també podeu sol·licitar gratuïtament. Són les següents:

 

Skip to content