La Festa de l’Associa’t 2023 en imatges

 2023-10-05

Ens fa molta il·lusió compartir amb totes vosaltres les imatges i moments que vam viure plegades durant la Festa de l’Associa’t 2023. Per fer-ho, hem preparat un petit resum fotogràfic on podreu sentir el significat de la trobada i recordar els valors i la implicació de les més de 80 entitats de la ciutat que van treballar per convertir aquest espai de participació en una festa lúdica, familiar i reivindicativa per als veïns i veïnes de Barcelona.

Moltes gràcies a totes per la vostra implicació i participació! Gràcies a vosaltres, més de 15.000 persones van poder participar i gaudir de la setantena d’activitats organitzades en la trobada d’enguany.

Àlbums fotogràfics Parc de la Ciutadella

Si us vau perdre alguna activitat, feu clic en aquests enllaços i podreu accedir a les millors imatges que ens va deixar la Festa de l’Associa’t 2023.

VÍDEO RESUM

Voleu tornar a connectar amb les emocions viscudes durant la Festa?
Feu play i deixeu-vos endur per l’energia que van desprendre les activitats organitzades per les entitats de Barcelona durant La Mercè!

CONNECTEU-VOS DE NOU AL RÀDIO ASSOCIAT?

La veu de la ciutadania, la de les entitats i les associacions que la representen, també va tenir el seu espai lúdic i reivindicatiu amb l’altaveu de Ràdio Associa’t.

Aquí podreu tornar a sintonitzar i escoltar el programa de ràdio en directe i al carrer coproduït per Torre Jussana, la Xarxa de Ràdios Comunitàries de Barcelona i 7 ràdios associatives i pòdcasts de la ciutat.

Voleu conèixer quines entitats van participar en la Festa?

Aquí trobareu les associacions que van participar i coproduir la Festa de l’Associa’t 2023.

US HEU QUEDAT AMB GANES DE MÉS?

Si voleu difondre la vostra entitat, doneu-vos d’alta https://quedeque.barcelona/, publiqueu les vostres propostes d’activitats i deixeu-vos veure!

FINS A L’ANY VINENT!


I com sempre, seguiu atentes a la nostra web tjussana.cat, a les nostres xarxes (Facebook, Twitter i Instagram) i al TJExpress, el butlletí electrònic del centre (subscriviu-vos-hi!) des d’on us anirem informant de totes les novetats que us puguin interessar.

Ves al contingut