Jornades sobre projectes europeus a TJ

 1995-01-01

Els propers 21 i 23 d’octubre l’Ajuntament de Barcelona amb la col·laboració del Centre Europeu del Voluntariat i el Centre Europeu Direct de la Diputació de Barcelona organitzen unes jornades formatives amb el títol “Participar en programes i projectes europeus en base a l’estratègia europea 2020 i el nou marc pressupostari 2014-2020”. Les jornades es realitzen en el marc dels actes de la Capitalitat Europea del Voluntariat, que ostenta Barcelona durant aquest 2014.

Més informació i inscripció a les jornades

Aquestes jornades tenen per objectiu proporcionar eines i informació a les persones membres de les entitats sense afany de lucre, per facilitar la internacionalització de les organitzacions i possibilitar la mobilitat de les persones que en formen part, seguint les recomanacions de la Unió Europea. L’activitat es divideix en dues sessions en les que s’hi tractaran les següents qüestions:

  • 21 d’octubre: desenvolupament de la part més teòrica i de l’encaix en el nou període pressupostari, els nous programes i les convocatòries.
  • 23 d’octubre: desenvolupament de la part més pràctica sobre què cal tenir en compte en el moment de presentar un projecte i taula rodona de presentació de casos pràctics.
Ves al contingut