Ja està disponible la documentació per a la justificació de les Subvencions de l’Ajuntament!

 2022-07-19

Entitats! Estigueu atentes ja que ben aviat es publicarà la resolució definitiva de la Convocatòria general de subvencions per a projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat de l’Ajuntament de Barcelona.

Però mentrestant, us volem informar que ja està disponible, i us podeu descarregar, la documentació referent a la justificació i modificació dels projectes presentats

Recordeu que la justificació, tal com s’estableix a la convocatòria, s’ha de presentar en el termini màxim de 2 mesos des de la finalització del projecte subvencionat. Aquesta data fa referència a la de finalització del projecte que vau indicar en la sol·licitud o bé en el document de reformulació o modificació. Per exemple, si vau indicar com a data de finalització el 30 de juny de 2022, teniu de termini per presentar la justificació fins al 31 d’agost. 

La modificació es pot presentar durant tot el període d’execució del projecte en cas que s’hagin produït alteracions a les condicions tingudes en compte per a la concessió de la subvenció.

Tota aquesta documentació (ara també en programari lliure) la trobareu a la pàgina web de subvencions de l’Ajuntament de Barcelona, en l’apartat de la Convocatòria 2022, i al nostre web Especial TJ Subvencions de l’Ajuntament de Barcelona. Aquí teniu l’enllaç directe a la documentació per fer la Justificació.

En què us podem ajudar des de Torre Jussana?

Us animem a consultar l’Especial TJ Subvencions on podreu trobar la següent informació: 

  • Pas a pas sobre la justificació. 
  • Pas a pas sobre la modificació.
  • Preguntes freqüents.
  • Especial sobre com obtenir el certificat digital.

I molt més!

Si teniu dubtes sobre el procés de justificació o modificació podeu trucar-nos al 932 564 118 o escriure’ns a tjussana@bcn.cat.


I com sempre, seguiu atentes a la nostra web tjussana.cat, a les nostres xarxes (Facebook, Twitter i Instagram) i al TJExpress, el butlletí electrònic del centre (subscriviu-vos-hi!) des d’on us anirem informant de totes les novetats que us puguin interessar.

Skip to content