Guia d’Assessorament #18 “Prevenció i abordatge de les violències sexuals en entitats i grups informals

 2023-11-24

Amb motiu del 25N, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones, des de Torre Jussana hem publicat la Guia d’Assessorament #18 “Prevenció i abordatge de les violències sexuals en entitats i grups informals”, elaborada per la Plataforma Unitària contra les Violències de Gènere.

Dissortadament, en les entitats i col·lectius no formals, també es donen actituds i comportaments presents en la societat que són totalment reprovables, que contradiuen els valors associatius, i que calen eradicar.

És per això que hem creat aquesta guia que descriu el marc d’aquestes violències, què poden fer les entitats per a prevenir-les i abordar-les quan es donen i, especialment, què pot fer la víctima i també la persona agressora en el si de l’entitat.

L’objectiu d’aquesta guia és fomentar i promoure que les entitats i col·lectius informals esdevinguin espais segurs lliures de violències sexuals i dels rols de poder perquè totes les persones hi puguin participar lliurement.


I com sempre, seguiu atentes a la nostra web tjussana.cat, a les nostres xarxes (Facebook, Twitter i Instagram) i al TJExpress, el butlletí electrònic del centre (subscriviu-vos-hi!) des d’on us anirem informant de totes les novetats que us puguin interessar.

Skip to content