Gaudeix, comparteix… transFORMA’T amb #TJEnXancletes

 2022-06-20

Fresca, actualitzada i d’impacte. La formació d’estiu (#TJENXANCLETES) que ofereix cada any Torre Jussana a totes aquelles entitats i col·lectius sense ànim de lucre que volen portar el canvi a les seves organitzacions, ja és aquí!

Què oferim?

La nova edició de #TJEnXancletes, condensada enguany en un únic dia, s’obrirà amb “La formació de les persones al llarg de la vida com a motor de canvi de les organitzacions”, una taula rodona on es posarà en valor el poder de la formació com a motor de transformació de les organitzacions i de les persones.


Voleu conèixer la capacitat transformadora de la formació en el dia a dia de les entitats?
Pilar Pineda Herrero, professora titular de la Facultat d’Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona i coordinadora del Grup de Recerca EFI, us compartirà noves metodologies de treball dirigides a empoderar les organitzacions i fer-les més autònomes en la seva presa de decisions.

Voleu saber quin paper juga la formació en el desenvolupament de les persones al llarg de la vida?
Ana Ayuste, professora titular de la Facultat d’Educació de la Universitat de Barcelona i investigadora de l’Institut de Recerca en Educació de la mateixa universitat, reflexionarà sobre el valor de l’educació al llarg de la vida i us posarà sobre la taula estratègies per afavorir l’aprenentatge a l’etapa adulta.

La taula rodona tractarà també el cas pràctic “Trama, l’Escola de formació veïnal i comunitària de la CONFAVC“, exposat per Fernando Pindado, director de TRAMA i Llicenciat en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Després de la pausa per esmorzar a càrrec de la Cooperativa Mujeres Pa’lante, es duran a terme simultàniament dos tallers pràctics:

  • Com ens adaptem als canvis? La importància de la innovació en la formació.
  • Compartim coneixements en les entitats: quin paper juguen les comunitats d’aprenentatge?

Data límit d’inscripció: 01/07/22

Us esperem al #TJEnXancletes 2022!


I com sempre, seguiu atentes a la nostra web tjussana.cat, a les nostres xarxes (Facebook, Twitter i Instagram) i al TJExpress, el butlletí electrònic del centre (subscriviu-vos-hi!) des d’on us anirem informant de totes les novetats que us puguin interessar.

Ves al contingut