En marxa

Exposició Amics del Centre de Formació del Laberint

Torre Jussana Avda. Cardenal Vidal i Barraquer, 30, Barcelona

Vine a l'exposició dels Amics del Centre de Formació del Laberint. Un concurs fotogràfic inspirat en la bellesa botànica i la capacitat de resistència de la Natura enfront de les agressions. La podràs veure, fins a finals de mes, a Torre Jussana.

Veus Compromeses – Les veus de les persones que canvien el món

Torre Jussana Avda. Cardenal Vidal i Barraquer, 30, Barcelona

Exposició, organitzada pel CAB a Torre Jussana, on es recull i es posen en valor les experiències de les persones compromeses amb la comunitat de forma col·lectiva per esdevenir la veu crítica de la ciutadania contra les desigualtats. D'una banda, Ràdio Farró i d'altra banda, el programa «La Tantarantela» que dinamitza la Fundació Tres Turons dins la programació de Boca Ràdio enregistren i emeten les entrevistes.

Agrohackató

Torre Jussana Avda. Cardenal Vidal i Barraquer, 30, Barcelona

Per tercera vegada l’espai Agròpolis convoca les entitats de la ciutat vinculades a l’agroecologia i la sobirania alimentària, tant si estan adherides a l’espai com si no, a una hackató centrada en la creació de nous projectes i solucions creatives que transformin el model alimentari de Barcelona. La cita tindrà lloc el divendres 1 de desembre de 10 a 14h a Torre Jussana (Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30). Cal inscripció prèvia. Un laboratori d’idees amb projecció de futur

Ves al contingut