Especial COVID19: Info i recursos per ciutadania, voluntariat i associacions

 2020-03-24

L’emergència sanitària creada pel COVID-19 requereix informació per a tot tipus de necessitats i perspectives. Des de TJ hem generat un especial que recull informació bàsica i d’utilitat per a tota la ciutadania i també per a les persones voluntàries i les associacions.

Hi trobareu informació de servei bàsica per als col·lectius més vulnerables al virus i les persones que puguin experimentar-ne símptomes. A aquesta informació li hem afegit una recopilació de recursos i xarxes ciutadanes territorials creades per poder donar respostes a necessitats bàsiques de les persones que estan patint més els efectes de la pandèmia.

També hi trobareu informació d’utilitat per a aquelles persones que poden i volen fer voluntariat per ajudar a les persones afectades i per a entitats o institucions que estan publicant demandes de voluntariat per ajudar a persones o col·lectius.

I, en darrer terme, informació per a les persones implicades en les associacions, per tal que tingueu informació d’interès i pugueu aprofitar el confinament domiciliari per plantejar nous reptes o millorar el funcionament de la vostra organització.

Especial COVID19 de TJ

Si coneixeu o heu generat recursos que d'interès per a ciutadania o per a entitats, feu-nos-els arribar a tjussana@bcn.cat i els inclourem a l'especial. 

Skip to content