TORRE JUSSANA :: Centre de serveis a les associacions

GESTIONAT PER: CAB
GESTIONAT PER:
CAB
ESPECIAL COVID-19

Recursos i eines per a ciutadania, voluntariat i associacions

L’emergència sanitària creada pel COVID-19 requereix informació per a tot tipus de necessitats i perspectives. Des de TJ hem generat un especial que recull informació bàsica i d’utilitat per a tota la ciutadania i també per a les persones voluntàries i les associacions.

Hi trobareu informació de servei bàsica per als col·lectius més vulnerables al virus i les persones que puguin experimentar-ne símptomes. A aquesta informació li hem afegit una recopilació de recursos i xarxes ciutadanes territorials creades per poder donar respostes a necessitats bàsiques de les persones que estan patint més els efectes de la pandèmia.

També hi trobareu informació d’utilitat per a aquelles persones que poden i volen fer voluntariat per ajudar a les persones afectades i per a entitats o institucions que estan publicant demandes de voluntariat per ajudar a persones o col·lectius.

I, en darrer terme, informació per a les persones implicades en les associacions, per tal que tingueu informació d’interès i pugueu aprofitar el confinament domiciliari per plantejar nous reptes o millorar el funcionament de la vostra organització.

Contacta amb TJ

ADREÇA
Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30
08035 Barcelona

IMPORTANT
A causa de la COVID-19, per a informació, consultes o sol·licituds d'assessorament cal contactar per telèfon o correu electrònic

HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC
De dll a dj de 10 a 18 h.
Dv de 10 a 15 h.

TJ et recorda
Segueix-nos!