ENTITATS, JA PODEU PROPOSAR LES VOSTRES ACTIVITATS PER PARTICIPAR EN LA FESTA DE L’ASSOCIA’T 2023!

 2023-05-25

La Festa de l’Associa’t ja és aquí! Amb els braços ben oberts per recollir totes aquelles propostes d’activitats que ens feu arribar a partir d’avui i que ens permetrà construir plegades la gran festa de l’associacionisme de la nostra ciutat durant les festes de la Mercè.

Afanyeu-vos, el termini finalitza el 16 de juny!

Com serà la Festa de l’Associa’t 2023?

En aquesta nova edició, hem volgut reforçar la presència i millorar la integració de la Festa de l’Associa’t dins del ventall d’activitats de La Mercè, organitzant una programació lúdica i participativa en diferents espais neuràlgics de la festa major de la ciutat: Parc de la Ciutadella, Avinguda de la Catedral, vestíbul Arc de Triomf -Metro- i Ràdio Rambles.

Parc de la Ciutadella (23 i 24 de setembre)

La nova localització al Parc de la Ciutadella (zona cascada) és una important novetat que ens permetrà donar resposta a les necessitats expressades per les entitats en edicions anteriors d’apropar i fer més visible la seva tasca diària a la ciutadania.

Quina tipología d’activitats s’organitzaran?

Comptarem amb diferents espais temàtics per encabir totes aquelles iniciatives que tinguin com a objectiu incentivar la participació de la ciutadania amb propostes lúdiques que no requereixin d’escenari: activitats participatives vinculades a les arts escèniques, divulgatives, manipulatives, tallers o cercaviles.

Avinguda Catedral (25 de setembre)

La Festa de l’Associa’t tancarà la seva programació el dilluns 25 de setembre al matí a l’escenari de l’avinguda de la Catedral, en col·laboració amb l’ICUB. I ho farà organitzant tres-quatre activitats vinculades amb les arts escèniques i de gran format que convertiran aquesta fi de festa en una trobada ben musical.

Ràdio Rambles (23 i 24 de setembre)

L’altaveu de l’activitat associativa de la nostra ciutat tornarà a emetre en directe des de la seu de Ràdio Rambles. El projecte Ràdio Associa’t, coproduït amb la Xarxa de Ràdios Comunitàries de Barcelona, comptarà amb una programació feta per les ràdios associatives i comunitàries de BCN, estructurada en 4 blocs de 4 hores (dissabte matí i tarda, diumenge matí i tarda).

VESTÍBUL ARC DE TRIOMF (23 de setembre)

Amb l’objectiu de reforçar el model descentralitzat de la Festa -estratègia consolidada en l’edició anterior-, enguany la farem viatjar al vestíbul d’Arc de Triomf (23/09), gràcies a la col·laboració amb TMB. Aquest espai acollirà mostres, exposicions i serà un punt d’informació i de captació de socis per les entitats interessades.

Pròxima estació, la Festa de l’Associa’t 23!

Com donar a conèixer l’entitat amb una activitat participativa

Voleu ser protagonistes de la Festa, però les vostres propostes no compleixen els requisits que us hem proposat?

No patiu! Amb aquest recurs, que recull els continguts de la formació “Com donar a conèixer l’entitat amb una activitat participativa” feta a Torre Jussana, us ajudarem a fer propostes lúdiques perquè podeu explicar els vostres valors i la missió de la vostra associació des d’una posada en escena més vivencial.

Us vau perdre la primera sessió informativa sobre la Festa de l’Associa’t?

Feu clic en aquest enllaç per conèixer totes les novetats que hem incorporat en l’edició d’enguany.

Com cada any, hem posat tot l’esforç perquè aquesta festa sigui un èxit. I amb la participació de totes i tots vosaltres, farem que així ho sigui! Animeu-vos a participar, esperem les vostres propostes!

Recordeu: el termini de recollida de propostes finalitza el 16 de juny!

Si necessiteu resoldre dubtes sobre el procés de presentació o sobre com emplenar el formulari, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres a través de correu associat@associat.barcelona o trucant al 932 564 118 de Torre Jussana.


Seguiu atentes als nostres canals de comunicació (la web de tjussana.cat i les nostres xarxes –Facebook, Twitter i Instagram-, així com el TJexpress), us anirem informant dels següents passos a seguir!

Skip to content