Ens sumem a la Xarxa BCN + Sostenible

 2020-02-05

El Consell de Centre de Torre Jussana va aprovar el passat mes de gener l'adhesió de TJ a la Xarxa Barcelona + Sostenible (B+ S), una xarxa de més de 1.000 organitzacions compromeses amb la sostenibilitat ambiental, social i econòmica, que té com a objectiu construir col·lectivament una ciutat responsable amb les persones i amb l'entorn.

La xarxa treballa per estendre la cultura de la sostenibilitat a la ciutadania, als centres educatius i a les organitzacions, entitats i comerços de la ciutat de Barcelona a través del principi de responsabilitat compartida. Les organitzacions membres de B+S impulsen mesures de sostenibilitat dins les seves organitzacions, comparteixen bones pràctiques i desenvolupen projectes amb els altres integrants de la xarxa.

Com la resta d'organitzacions adherides a la Xarxa, hem signat el Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat 2012-2022, un document que estableix 10 grans objectius, cadascun amb 10 línies d'acció i que ha esdevingut el marc de referència per a totes les organitzacions ciutadanes que vulguin contribuir a la millora de Barcelona. Des de Torre Jussana ens hem compromès a aplicar aquestes accions a l'equipament, visibilitzar-les per tal de multiplicar l'acció de sensibilització de la xarxa i fomentar la adhesió a la xarxa de les associacions de la ciutat. 

Ves al contingut