Consulteu els preus públics dels nostres serveis (2024)

 2024-01-28

Torre Jussana és un servei de l’Ajuntament de Barcelona que dona suport a les diverses formes d’associacionismes de la ciutat de forma gratuïta.

Però si sou qualsevol altre tipus d’organització, particular o una entitat de fora de Barcelona que necessita un servei o una cessió d’espai fora de l’horari d’atenció al públic, us animem a consultar els nous preus públics comunicats per aquest 2024 aprovats pel Consell de Centre. Si voleu saber el cost d’una cessió d’espais, d’una formació o d’un assessorament, aquí trobareu tota la informació!

Torre Jussana disposa d’un pati exterior amb una superfície de 300 m2, amb capacitat màxima per a 300 persones i espectaculars vistes sobre la ciutat de Barcelona; a més d’un jardí per fer-hi petits esdeveniments.

Voleu conèixer la normativa sobre la cessió d’espais, qui en podrà fer ús o amb quants dies d’antelació s’ha de fer la reserva?

Us recomanem que llegiu aquest document per a saber quines condicions de cessió d’espais i/o material tècnic disposem dins  l’equipament. 

Tenim una Escola de Formació que organitza i programa cursos, tallers i xerrades formatives sobre diverses temàtiques clau pel bon funcionament de qualsevol associació. El servei de formació té com a objectiu millorar les competències, coneixements i habilitats de les Juntes Directives, persones amb responsabilitats, equip tècnic i persones associades a les entitats de Barcelona.

Aquí trobareu els requisits i la normativa relacionada!

Una dels serveis del nostre centre és oferir atenció, informació i assessorament a les associacions amb l’objectiu de donar resposta a les seves demandes i necessitats en diferents àmbits de la vida associativa.


Voleu estar al dia de totes les novetats del sector? Seguiu-nos a les nostres xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram), subscriviu-vos al butlletí electrònic TJExpress o estigueu atentes a la nostra web.

Skip to content