Primera trobada de l’any del Consell de Centre de Torre Jussana

 2024-01-17

El passat dijous 11 de gener es va celebrar la primera reunió del Consell de Centre, l’espai de participació i decisió on es treballen les estratègies de l’equipament.

La nostra visió ja ens ha portat, durant els darrers anys, a afrontar projectes que ens han obert nous àmbits d’actuació i que ens han empès a trobar respostes a reptes i a engegar noves metodologies per respondre a les necessitats dels temps actuals.

Aquesta trobada va servir per iniciar un treball que, en els mesos vinents, esperem anar concretant. L’aprovació recent de la Llei de foment de l’associacionisme ens estimula a obrir un diàleg sobre les seves implicacions i el paper que hem de donar com a servei a les associacions de la ciutat.

Per altra banda, estem pendents de poder tancar amb l’Ajuntament algunes de les estratègies polítiques per acabar de definir algunes de les accions plantejades.

En la trobada es van tractar els següents temes:

  • Conveni 2021-2023 i pròrroga 2024. Amb la recent aprovació de la pròrroga de l’actual conveni, es planteja redactar-ne un de nou de cara el 2025 i no ampliar la possibilitat de pròrroga d’un any més. La voluntat és disposar d’un nou marc de treball que s’actualitzi d’acord amb el nivell de vida i l’enfortiment de noves línies de suport.
  • Organització i enfortiment d’actuació. A partir de l’anàlisi feta dels principals serveis que oferim, es va presentar el nou organigrama de l’equipament. Aquest queda estructurat en 4 àrees de treball orientades a donar resposta a diferents reptes interns i externs, com per exemple: la incorporació plena de l’oficina de patrimoni o l’estratègia per millorar el coneixement i visualització de l’associacionisme de la ciutat.
  • Actualització d’indicadors. Es van posar sobre la taula algunes propostes per recollir i incorporar nous indicadors qualitatius per  millorar la presa de decisions.
  • Estat econòmic 2023 i pressupost 2024. Presentació provisional dels comptes anuals i aprovació dels preus públics comunicats.

Per acabar, agrair, una vegada més, el temps que les diferents persones a títol individual i com a col·lectiu dediquen a ajudar-nos en la millora de l’associacionisme.


Voleu estar al dia de totes les novetats del sector? Seguiu-nos a les nostres xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram), subscriviu-vos al butlletí electrònic TJExpress o estigueu atentes a la nostra web.

Skip to content