Aquesta tardor + #TJFormació. 5 nous cursos online!

 2020-11-03

Aquesta tardor marcada per la segona onada de la crisi per la COVID-19 seguim oferint propostes formatives online per ajudar a les entitats de la ciutat a millorar el seu funcionament i a resoldre les necessitats derivades de la pandèmia i que vam poder detectar a través de l'enquesta sobre l'impacte de la crisi sanitària en les entitats de Barcelona que vam realitzar abans de l'estiu.  

Ara obrim les inscripcions per a 5 nous cursos online. Són els següents: 

La justícia global: un repte per a les entitats (amb LaFede.cat): coneixereu com aplicar el concepte de justícia global, tant a les entitats de pau, drets humans i desenvolupament com a la resta d'associacions. 

Drets laborals i marc legal en temps de COVID-19 (amb el Punt de Defensa dels Drets Laborals de Barcelona Activa): tant per a responsables d'entitats com per a persones que hi treballen. En aquest curs s'hi exposarà el marc legal que regula els drets laborals, les darrers novetats legislatives en aquesta matèria i tots els canvis que ha comportat la crisi sanitària, a més de com fomentar una ocupació de qualitat a la vostra organització. 

Com conduir i facilitar reunions virtuals? (a càrrec de l'equip tècnic de Torre Jussana): oferirem consells i recomanacions sobre què cal tenir en compte per tal que les reunions virtuals amb grups grans o petits de persones siguin resolutives i satisfactòries.

Obrim les portes de l'entitat a les persones joves (amb el Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils-CRAJ): reviseu l’entitat per tal de repensar aquelles qüestions que poden dificultar la participació de les persones joves i incorporeu-hi la perspectiva juvenil.

Milloreu l'impacte social i ambiental dels vostres projectes (amb l'equip tècnic de BCN + Sostenible): Coneixereu com podeu millorar la sostenibilitat dels vostres projectes. 

I aquesta tardor també us oferim una #TJFormació especial per ajudar-vos a millorar el vostre finançament, amb el títol: "Captació de fons: més enllà de les administracions públiques". La formació es composa de 4 blocs formatius i un acompanyament personalitzat. 

Més info i inscripcions a tjussana.cat/formacio

Com sempre, les formacions de TJ estan dirigides a membres de junta, equips de treball, equips tècnics i persones associades de les entitats. Són gratuïtes per a les entitats de Barcelona i estan subjectes a preus públics per a persones a títol individual o d'altres organitzacions. 

Ves al contingut