AQUEST #8M, UNIU FORCES AMB EL QUÈDEQUÈ

 2024-03-04

Arriba el #8M i el Quèdequè ha engegat una campanya per difondre les activitats que totes vosaltres organitzeu en commemoració del Dia Internacional de les Dones.

Sabem que l’associacionisme de la ciutat treballa dia a dia per a visibilitzar als carrers la gran potència transformadora de la lluita feminista. En coneixem unes quantes iniciatives, però sabem que n’hi ha moltes més i volem que es coneguin a través de l’agenda del teixit associatiu i comunitari de Barcelona.

Només cal que publiqueu les vostres propostes d’activitats a l’agenda per unir forces i trencar amb les precarietats, les fronteres i els genocidis.

  • Guanyaràs visibilitat dins del sector: més de 500 entitats de la ciutat de Barcelona publiquen diàriament les seves propostes d’activitats a la nostra agenda. 
  • Formaràs part d’un mitjà digital amb més de 2.000 activitats publicades durant el darrer any.
  • Les vostres activitats arribaran a molta més gent: el Quèdequè acumula milers de visites al seu web, a les seves xarxes socials (Instagram, Twitter) i cada setmana reben la nostra newsletter un miler de persones.

Aprofiteu aquesta oportunitat i deixeu-vos veure!

El Quèdequè és l’agenda web de les associacions i col·lectius sense ànim de lucre de la ciutat. És una eina autogestionada i col·laborativa que fomenta la participació ciutadana en les activitats que organitzeu cada dia centenars d’entitats de la ciutat.

Consulteu aquesta breu guia visual que hem preparat per ajudar-vos en tot el procés d’alta.

Sumeu-vos a la #VagaFeminista8m2024 amb el Quèdequè i trenqueu amb les precarietats, les fronteres i els genocidis.

Amb el Quèdequè, les vostres reivindicacions també arribaran molt més lluny!


Voleu estar al dia de totes les novetats del sector? Seguiu-nos a les nostres xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram), subscriviu-vos al butlletí electrònic TJExpress o estigueu atentes a la nostra web.

Ves al contingut