ACTUEM PER A LA INCLUSIÓ, SUBTITULACIÓ EN CATALÀ!

 2024-07-11

Entitats, la Federació ACAPPS posa a la vostra disposició el servei gratuït per a la subtitulació de contingut audiovisual en català durant aquest 2024!

Què heu de saber?

Hi ha tres condicions per accedir al servei:

  1. Que el material audiovisual sigui en català.
  2. Que tingui una durada màxima de 15 minuts.
  3. Que siguin continguts públics (al vostre espai web, canal de YouTube o xarxes socials) abans del 31 de desembre de 2024.

Aquest servei és possible gràcies a un projecte d’ACAPPS finançat pel departament de Cultura que finalitza el 31 de desembre de 2024. Els vídeos es subtitularan, per tant, abans d’aquest termini. La disponibilitat del servei variarà en funció del nombre de sol·licituds rebudes i l’admissió serà per ordre de sol·licitud. Se subtitularan un màxim de sis vídeos per organització.

Per què subtitular?

ACAPPS, l’entitat referent de famílies i persones amb sordesa de Catalunya, planteja el repte que les persones amb sordesa que es comuniquen en llengua oral puguin gaudir de tots els continguts audiovisuals i actes de Catalunya.

La subtitulació és la mesura d’accessibilitat universal a tot el col·lectiu de persones amb sordesa i és l’única solució perquè el teu missatge arribi a totes les persones amb pèrdua auditiva.

Subtitulen de forma gratuïta els continguts audiovisuals del teu web i xarxes socials perquè la vostra entitat comuniqui d’una manera més inclusiva!

Més informació

Per a més informació podeu clicar el següent link!
Per qualsevol dubte podeu contactar amb l’Associació ACAPPS al correu participacio@acapps.org


Voleu estar al dia de totes les novetats del sector? Seguiu-nos a les nostres xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram), subscriviu-vos al butlletí electrònic TJExpress o estigueu atentes a la nostra web.

Ves al contingut