Formacions per impulsar iniciatives ciutadanes!

 2024-10-15

4 sessions formatives per conèixer els detalls del Reglament de Participació Ciutadana de Barcelona, i com impulsar Iniciatives Ciutadanes.

Un cop realitzades les Jornades de participació ciutadana “El dret a la participació: exercim el nostre poder polític” on vam poder conèixer diverses experiències de participació ciutadana, i debatre diversos aspectes sobre la participació ciutadana, oferim 4 sessions formatives per conèixer els detalls del Reglament de Participació Ciutadana de Barcelona, i com impulsar Iniciatives Ciutadanes.

El projecte Participem i Decidim està impulsat per la Taula Eix Pere IV, que organitza les jornades conjuntament amb la Federació d’Associacions Veinals de Barcelona (FAVB), el Consell d’Associacions de Barcelona (CAB) i la Fundació Ferrer i Guàrdia.

Dates i Llocs:

Sessions sobre el Reglament de Participació Ciutadana.
– Dijous 17 d’Octubre – 18:30 a 20:30 – Casal de Barri Ca l’Isidret – Carrer Josep Pla 174
– Dimarts 29 d’Octubre – 18:30 a 20:30 – Seu FAVB – Obradors 8

Sessió sobre l’impuls d’iniciatives ciutadanes.
– Dimecres 6 Novembre – 18:30 a 20:30 – Casal de barri Can Carol – Carrer Cambrils 24

Sessió conjunta sobre reglament de participació i impuls d’iniciatives.
– Dissabte 9 novembre – 10:30 a 12:30 – Casal de Barri Ca l’isidret – Carrer Josep Pla 174

Contingut de les sessions:

  • Sessions sobre el Reglament de Participació Ciutadana.  Explicarem el funcionament del Reglament de Participació, quines eines ofereix per a la participació activa de la ciutadania i com pots utilitzar-lo per incidir en les decisions de la ciutat. 
  • Sessió sobre l’impuls d’iniciatives ciutadanes:  En aquesta formació aprendreu els passos per impulsar una iniciativa ciutadana a Barcelona. 
  • Sessió conjunta sobre reglament de participació i impuls d’iniciatives:  En aquesta sessió es tractaran les dues temàtiques amb els temes més destacats de cada sessió.

Més informació

Podeu demanar més informació de les jornades a participemidecidim@eixpereiv.org


I com sempre, seguiu atentes a la nostra web tjussana.cat, a les nostres xarxes (Facebook, Twitter i Instagram) i al TJExpress, el butlletí electrònic del centre (subscriviu-vos-hi!) des d’on us anirem informant de totes les novetats que us puguin interessar.

Ves al contingut