RESPONSABLE D’ADMINISTRACIÓ I FINANCES

FUNDACIO ICTUS

Fins el 09/09/2024


SALARI: Vindrà establerta segons l’expèriència i vàlua de la persona candidata segons el lloc de treball ofert i estarà formada per una part fixa + 10% part variable segons objectius a marcar per la Direcció.

La Fundació ICTUS, entitat sense ànim de lucre que treballa per promoure la recerca i la consciència sobre l’ictus i per donar eines a les persones que l’han patit

BUSCA UNA PERSONA PER A OCUPAR LA POSICIÓ DE  RESPONSABLE D’ADMINISTRACIÓ I FINANCES

Missió del lloc de treball:

La persona candidata donarà suport tant a la Direcció com al Patronat en el cumpliment del Pla Estratègic i dels diferents Plans d’Acció en les àrees de la seva expertesa.

Principals tasques:

La persona candidata es responsabilitzarà de l’operativització de totes les accions que es desprenguin del Pla Estratègic i del Pla d’Acció i que estiguin relacionades amb la seva àrea de responsabilitat i expertesa, entre altres:

– Administració, incloent l’organització de l’entitat a nivell operatiu (processos i normativa interna) amb l’objectiu d’implementar la millora continua dels processos així com la seva digitalització. Inclou la preparació d’informes, indicadors de seguiment del cumpliment de les tasques del Pla d’Accio vigent.

–  Gestió dels recursos humans, la captació i retenció de talent, la formació i la coordinació de les tasques relacionades amb l’administració de personal.

– Finances, incloent la gestió i la supervisió de la comptabilitat i la tresoreria per a cada un dels projectes, dels tancaments mensuals i anuals aixi com la presentació davant del Patronat i del Protectorat de Fundacions dels Comptes Anuals. Preparació i presentació del pressupost de l’entitat al Patronat, seguiment del mateix i proposta d’accions davant de possibles desviacions. Negociació amb entitats bancaries per optimitzar el pla de tresoreria.

–  Redacció de la memòria econòmica anual

– Coordinació i supervisió de la justificació de subvencions tant publiques com privades atorgades per a la realització de projectes. Coordinació i seguiment de les auditories financeres en el cas que el finançador ho sol.liciti. Interlocució directa amb els auditors.

– Relació amb tercers incloent socis, voluntaris i altres persones i entitats relacionades amb la prestació de serveis i els fins de la Fundació. En aquest punt haurà de responsabilitzar-se de la posada en funcionament d’una eina de suport (CRM) per a la seva gestió ideant tot el procés i analitzant els resultats.

– Preparació de propostes I revisió continua dels procediments generals de la unitat amb la finalitat de maximitzar la qualitat i l’eficiència dels serveis serveis prestats.

– Tot allò relacionat amb la seva àrea d’expertesa que li sigui encarregat pel Patronat i/o pel la Direccio.

Per a realitzar aquestes tasques la persona candidata tindrà el suport extern d’una assessoria comptable, laboral i fiscal a la que haurà de coordinar.

Requeriments específics

  1. a) Titulació exigida:

– Titulació universitària en l’àmbit d’Economia o de l’Administració d’Empreses sense descartar altres titulacions i formacions sempre i quan es pugui demostrar l’experiència en les tasques descrites.

  1. b) Requeriments i competències addicionals necessàries

– Formació o experiència en la gestió de projectes idealment de recerca i la seva justificació. Experiència en la gestió d’entitats no lucratives (fundacions/associacions).

– Experiència en la gestió de dades d’usuaris de serveis i la seva explotació. Coneixement i ús de CRM.

– Capacitat d’organització, planificació i anàlisi.

– Excel·lents habilitats de comunicació oral i escrita.

– Habilitat per a treballar per objectius, de manera autònoma i en equip, sigui propi o extern.

– Estar disposada a adaptar-se a un horari de treball flexible quan sigui necessari.

  1. c) Idiomes i ofimàtica:

Català i castellà, nivell alt parlat i escrit

Anglès, nivell intermig tant parlat com escrit.

  1. d) Mèrits específics a valorar:

– Es valorarà la formació especialitzada en Gestió d’Entitats sense ànim de lucre.

– Experiència provada en l’ús d’entorns de treball col·laboratiu utilitzant Microsoft Teams i SharePoint en un entorn professional.

Altres dades:

Jornada: Temps complet

Tipus de contracte: Indefinit, amb periode de prova segons marca el conveni.

Lloc de treball: Barcelona

 

 

Ves al contingut