Nova trobada d’entitats i associacions per potenciar l’espai d’autodefensa col·lectiva enfront les administracions públiques

 2024-05-28

El proper dijous 30 de maig la XES organitza una nova trobada d’entitats i associacions per tal de potenciar l’espai d’autodefensa col·lectiva enfront les arbitrarietats i greuges de les diverses administracions públiques i per a que tinguin en compte les singularitats de les entitats de l’Economia Solidària. Aquest espai de trobada és obert a totes les entitats de la ciutat però els recursos que se’n derivin seran d’accés exclusiu a les sòcies de la XES.

INFORMACIÓ DE L’ACTIVITAT

La jornada es durà a terme a l’Ateneu l’Harmonia (carrer de Sant Adrià 20, Sant Andreu) el proper dijous 30 de maig de 16:00 a 18:00. Cal omplir aquest formulari:

MÉS INFORMACIÓ DE LA JORNADA

En aquesta sessió es continuarà impulsant l’espai que va iniciar-se amb la “Jornada d’autodefensa col·lectiva davant les administracions públiques. Com ens organitzem enfront la inseguretat jurídica” del desembre de l‘any passat, essent una oportunitat per pensar plegades sobre com reforçar els vincles de suport mutu i solidaritat dins el moviment de l’economia solidària a Catalunya.

QUINS TEMES ES TRACTARAN A LA SESSIÓ?

  • La Consolidació de l’espai d’autodefensa col·lectiva: analitzarem els avenços realitzats fins ara i definirem estratègies per consolidar aquest espai com a eina fonamental per a la defensa col·lectiva dels nostres valors i interessos.
  • Les Accions de suport mutu i solidaritat: explorarem noves formes d’acció i col·laboració per potenciar el suport mutu entre les diferents entitats i persones membres de la XES i altres espais articulats.


I com sempre, seguiu atentes a la nostra web tjussana.cat, a les nostres xarxes (Facebook, Twitter i Instagram) i al TJExpress, el butlletí electrònic del centre (subscriviu-vos-hi!) des d’on us anirem informant de totes les novetats que us puguin interessar.

Ves al contingut