Cuiner/a de Col·lectivitats
Formació i Treball, Fundació Privada
Enviar CV a olga@formacioitreball.org
Fins el 29/04/2024
SALARI: No especificat.
1.DESCRIPCIÓ DEL LLOC:
En dependència del/de la Cap de Producció d’Hosteleria, la Fundació Formació i Treball precisa incorporar a un/una Cuiner/a de Col·lectivitats que desenvoluparà les següents funcions:
- Planificar, organitzar i produir les llistes de treball amb la Cap de Producció.
- Organitzar els recursos humans i controlar la qualitat de les tasques encarregades.
- Supervisar la producció diària: l’acabat dels plats, el grau de cocció, temperatures, condimentació, entre d’altres.
- Realitzar encàrrecs d’avituallament per a la cuina.
- Control del correcte emmagatzematge.
- Gestionar el control i la seguretat alimentària.
- Responsabilitzar-se de l’equipament, la seva neteja i manteniment.
2.REQUERIMENTS DEL LLOC
Titulació: Grau Mig o Superior d´Hosteleria.
Experiència mínima: 5 anys d’experiència com a cuiner/a.
Formació complementària:
- Carnet de Manipulació d’Aliments.
Competències:
- Dinamisme.
- Treball en equip.
- Comunicació.
- Capacitat d’organització i planificació.
3. CONDICIONS DEL LLOC
- Tipus de contracte: Indefinit.
- Jornada: 40h/setmana.
- Horari: 9.00h a 17.00h de Dilluns a Divendres.
- Incorporació: Immediata.