RÀDIO ASSOCIA’T: L’ALTAVEU DE LA TROBADA BCN CIUTAT DIVERSA

 2023-11-07

Aquest diumenge es va celebrar la Trobada BCN Ciutat Diversa al Passeig de Lluís Companys. Una jornada festiva, organitzada pel Consell Municipal d’Immigració de Barcelona i les més de 40 entitats que el conformen, a la que Ràdio Associa’t no hi podia faltar.

En total, van ser 8 hores de ràdio comunitària i en directe, coproduides conjuntamentent amb la Xarxa de Ràdios Comunitàries de Barcelona, en les que es va donar veu a totes aquelles entitats que treballen el fet migratori, la interculturalitat o l’antiracisme, entre d’altres.

Ràdio Farró, Boca Ràdio, 7deRàdio Barcelona, Mujeres Pa’lante, Ràdio Somos Fedelatina i El Megáfono – PAH van ser les ràdios associatives i comunitàries de la ciutat encarregades de donar a conèixer i reivindicar la diversitat cultural i social de Barcelona.

Aquí podreu tornar a escoltar els programes emesos durant la Trobada:

“Joves d’origen divers a Barcelona”

Durant la jornada, es van organitzar més d’una seixantena d’activitats: actuacions musicals i teatrals, col·loquis, exposicions, tallers i jocs interactius amb l’objectiu de visibilitzar, des d’un format lúdic i participatiu, la realitat dels “Joves d’origen divers a Barcelona”. Una realitat que és encara relativament nova, però que emergeix amb força i calia conèixer, compartir i abordar.

La trobada va comptar també amb la presència del Quèdequè, l’agenda de les associacions i col·lectius sense ànim de lucre de Barcelona.

Voleu gaudir de totes les propostes que ens ofereixen les entitats de Barcelona?

Subscriviu-vos al butlletí del Quèdequè i sumeu-vos a la vida associativa de la ciutat!


I com sempre, seguiu atentes a la nostra web tjussana.cat, a les nostres xarxes (Facebook, Twitter i Instagram) i al TJExpress, el butlletí electrònic del centre (subscriviu-vos-hi!) des d’on us anirem informant de totes les novetats que us puguin interessar.

Ves al contingut