Responsable d’administració i finances

Verificat

Enviar CV a hola@verificat.cat

Fins el 22/09/2023


SALARI: Segons experiència.

QUI SOM:

Verificat és una associació sense ànim de lucre que té l’objectiu de lluitar contra la desinformació i la manipulació a internet. Ho fem des del periodisme i l’educació perquè creiem que una societat més ben informada és més crítica, més sana i més democràtica. Som la primera plataforma de fact-checking de Catalunya, l’única amb el reconeixement de la
International Fact-checking Network (IFCN) i l’Observatori Europeu de la Desinformació (EDMO). Fem fact-checking: ens especialitzem en fiscalitzar la política de Catalunya, el discurs d’odi i la desinformació científica, especialment en temes de salut i canvi climàtic.
També fem periodisme de dades, investigació i transparència.

A més a més, treballem per a l’educació i formació en el consum crític de la informació. És clau que la ciutadania sigui conscient de la nostra vulnerabilitat davant les informacions falses i a la vegada, de les eines que tenim a l’abast per a protegir-nos i ajudar a frenar aquest fenomen. Per això, oferim el nostre coneixement en forma de tallers adaptats a diferents públics.

Verificat és un equip consolidat format per professionals joves i compromesos amb la informació de qualitat com un dels pilars de la democràcia.

QUÈ BUSQUEM:

A Verificat, el nostre creixement en els últims anys ens ha portat a una nova etapa en la qual requerim una gestió administrativa i financera més avançada. És per això que estem buscant
un/a responsable de administració i finances amb una sòlida experiència en la gestió de pressupostos complexes, capaç d’aportar estratègies innovadores per a la sostenibilitat finançera a llarg termini de l’organització. Aquesta persona ha de ser meticulosa, analítica i amb una comprensió profunda dels principals indicadors financers, al mateix temps que estigui compromesa amb la transparència i la responsabilitat fiscal.

Es valorarà positivament la capacitat per treballar en un entorn dinàmic i multi-disciplinari, així com la familiaritat amb les eines de gestió de projectes i administratives. Com a part del nostre equip, esperem que aquest/a professional no solament tingui un alt grau de competència tècnica, sinó també una passió per la nostra causa.

Què oferim?

  • Jornada laboral de 40 hores setmanals.
  • Lloc de treball: Barcelona. Es garanteix flexibilitat horària i de teletreball amb presencialitat mínima de tres dies setmanals.
  • Data d’incorporació: Octubre 2023.

Què faràs?

  • Contribuir a la administració i les finances de Verificat, assessorant en la selecció d’estratègies i procediments financers efectius.
  • Col·laborar en la planificació finançera i tributària de l’entitat.3. Mantenir una comunicació continuada i directa amb la Direcció, assegurant una sintonia permanent amb les metes i prioritats de l’organització.
  • Seguir i avaluar el pla financer amb l’ús de la comptabilitat específica i la revisió periòdica dels indicadors econòmics clau.
  • Preparar documentació per a projectes, ajudes i subvencions a nivell autonòmic, estatal i europeu, vetllant pel compliment dels requisits i la maximació dels recursos obtinguts.
  • Coordinar aspectes financers relacionats amb els recursos humans, en estreta col·laboració amb els encarregats de la gestió del personal.
  • Mantenir el diàleg i la coordinació amb el comptable per assegurar la exactitud i completa representació dels registres financers.
  • Treballar conjuntament amb l’assessoria externa pel que fa al pagament d’impostos i les nòmines, assegurant el compliment de les obligacions fiscals i laborals.
  • Administrar les factures i efectuar pagaments a col·laboradors i proveïdors.
  • Vetllar per una organització i arxivament efectiu de tota la documentació administrativa i financera.

Com ets?

  • Experiència prèvia o formació en administració i finances, amb una comprensió sòlida dels principis comptables i de gestió de pressupostos.
  • Experiència en la gestió administrativa i financera en projectes europeus i semblants.
  • Capacitat comprovada per treballar en un entorn ràpid i dinàmic, coordinant múltiples tasques i projectes al mateix temps.
  • Interès pel món de la informació, la transparència i/o l’impacte social. Valorem especialment el compromís amb la lluita contra la desinformació.
  • Hàbil en la implementació i seguiment de plans financers, amb un ull per als detalls i un enfocament en l’eficiència i la sostenibilitat.
  • Bon treball en equip i excel·lents habilitats de comunicació, tant escrita com oral.

Com sol·licitar el lloc:

Escriu abans del 22 de setembre del 2023 a hola@verificat.cat i amb el teu CV, juntament amb una una carta de recomanació. Intentarem contestar a totes les sol·licituds.

Ves al contingut