Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Fem Xarxing!

29/09/2023 / 09:00 - 13:30

El Born Centre de Cultura i Memòria acollirà, un any més, l’activitat estrella de networking de Barcelona + Sostenible. A la jornada, treballarem sobre com encarem una nova etapa de la Xarxa B+S i, sobretot, enfortirem les connexions entre les organitzacions. Inscriviu-vos-hi ara!

Voleu donar a conèixer la vostra organització a la resta de la Xarxa? Saber quins tipus d’organitzacions en formen part? Descobrir què fan en matèria de sostenibilitat i interaccionar amb elles? El Fem Xarxing és l’espai per inspirar i deixar-vos inspirar, crear sinergies i plantar llavors per a futurs projectes.

Enguany, el lema del 10è Fem Xarxing és “La Xarxa en Transformació”. Com bé sabeu, estem en un moment de transició, treballant en el relleu del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat 2012-2022.

l’#Oferim i #Demanem      

Voleu oferir o demanar algun recurs, servei o col·laboració a altres organitzacions de la Xarxa B+S? Descarrega’t i omple la fitxa Oferim i la fitxa Demanem i envia’ns-la per correu electrònic a bcnsostenible@bcn.cat i la publicarem al taulell del Fem Xarxing. També es publicarà com a itinerari al taulell virtual del Mapa B+S.

Recinte

Born Centre de Cultura i Memòria
Plaça comercial, 12
Barcelona, 08003 Espanya
+ Mapa de Google
Visualitza el lloc web de Recinte
Ves al contingut