Responsable de cuina
FORMACIO I TREBALL, FUNDACIÓ PRIVADA
Enviar CV a abelmonte@formacioitreball.org
Fins el 01/06/2023
SALARI: No especificat.
1. DESCRIPCIÓ DEL LLOC:
En dependència del/la Cap de Producció d’Hosteleria, la Fundació precisa incorporar un/una Cap de Cuina de Col·lectivitats i desenvoluparà les següents funcions:
- Organitzar els recursos humans destinats al servei de col·lectivitats o de la producció encarregada.
- Supervisar l´acabat dels plats, grau de cocció, temperatures, condimentació…
- Realitzar encàrrecs d´avituallament per a la cuina.
- Control de qualitat i correcte emmagatzematge.
- Gestionar el control i la seguretat alimentària.
- Responsabilitzar-se de l´equipament, la seva neteja i manteniment.
2. REQUERIMENTS DEL LLOC
Titulació: Grau Mig o Superior d´Hosteleria.
Experiència mínima: 5 anys com a cuiner/a.
Competències:
- Flexibilitat.
- Treball en equip.
- Gestió d’equip i lideratge.
- Capacitat d’organització i planificació.
- Comunicació.
3. CONDICIONS DEL LLOC
Tipus de contracte: Indefinit.
Jornada: 40h/setmana.
Horari: 6.00h a 14.00h de dilluns a divendres.
Incorporació: Immediata.