Festa de l’Associa’t 2022: Tot un èxit de participació ciutadana

 2022-09-29

Més de 4.000 persones van poder gaudir de les activitats de la Festa de l’Associa’t 2022, organitzada, enguany, per Torre Jussana. Entre el 24 i 26 de setembre, va comptar amb més de 60 propostes associatives per a tots els gustos i edats, des de danses, tallers, concerts i jocs fins a espais de participació i reflexió crítica.  

Una festa descentralitzada i comunitària

La veu de la ciutadania, i de les entitats i associacions que la representen, va tenir també el seu espai lúdic i reivindicatiu amb l’altaveu que, com cada any, els hi va oferir Ràdio Associa’t. Un projecte de ràdio en directe i al carrer coproduït, enguany, per Torre Jussana, la Xarxa de Ràdios Comunitàries de Barcelona i les diferents ràdios associatives de la ciutat de Barcelona. En total, 7 ràdios participants i 3 programes comunitaris van emetre durant dos dies des de les seus de Ràdio Rambles i el Casal d’Entitats de Mas Guinardó.

Una festa, també a les xarxes

Les més de 290 publicacions a les xarxes i emissions en directe des dels diferents comptes d’Instagram, Twitter i Facebook de l’Associa’tTorre Jussana i QuèDeQuè van aconseguir apropar les activitats de la Festa arreu. Una cobertura sense precedents que va comptar, també, amb complicitats que en algun moment van amplificar el nostre impacte fins arribar a una audiència potencial de més de 400.000 usuaris. 

Sense paraules

Gràcies, de tot cor, a totes aquelles persones, entitats, col·lectius informals i ràdios associatives i comunitàries de Barcelona pel vostre esforç, la vostra implicació i la il·lusió a l’hora de portar l’esperit associatiu als carrers de Barcelona. 

Juntes continuarem construint la Barcelona que es mou! Perquè juntes, i només juntes, aconseguirem fer de Barcelona una ciutat més humana, sostenible i democràtica. 

Fins l’any que ve!


I com sempre, seguiu atentes a la nostra web tjussana.cat, a les nostres xarxes (Facebook, Twitter i Instagram) i al TJExpress, el butlletí electrònic del centre (subscriviu-vos-hi!) des d’on us anirem informant de totes les novetats que us puguin interessar.

Ves al contingut