Festa de l’Associa’t 2022: Escalfem motors! Sessions informatives per presentar propostes d’activitats.

 2022-04-26

Escalfem motors per crear juntes la Festa 2022! Donem el tret de sortida al procés construcció de la Festa 2022, enguany amb alguns canvis i millores. Aquest any hem aplicat els resultats de l’avaluació que vam fer amb les entitats, és per això que tindrem una festa descentralitzada semblant a la del darrer any.

Per informar-vos de tot el que s’està coent, realitzarem dues sessions informatives en línia on us presentarem la proposta de Festa d’aquest any. Podeu escollir la que millor s’adeqüi als vostres horaris. Les dates que us proposem són:

  • dimarts 3 de maig, a les 18 h
  • dijous 12 de maig, a les 12 h

Us podeu inscriure a qualsevol de les dues sessions a través d’aquest formulari. Prèviament a la reunió, us farem arribar l’enllaç per correu.

Aprofitem per informar-vos que el període per presentar propostes d’activitats serà del 4 al 22 de maig. Aquesta presentació de propostes es farà a través de la plataforma Decidim de Torre Jussana.

Animeu-vos a participar en la Festa de l’Associa’t 2022!


Continuarem informant sobre totes les novetats relacionades amb la Festa de l’Associa’t a través de tjussana.cat, de les nostres xarxes i del TJExpress, el butlletí electrònic del centre (Subscriviu-vos-hi!).

Ves al contingut