Darreres hores per participar en el procés d’elecció de la nova Sindicatura de Greuges de BCN

 2021-04-22

El passat dilluns 19 d'abril es va obrir la segona fase del procés d'elecció de la nova persona que liderarà la Sindicatura de Greuges de Barcelona 2021-2026. 

És la fase de suport ciutadà. Fins al 19 de maig a les 23:59 h totes les persones majors de 16 anys empadronades a BCN poden votar per a qualsevol de les 8 candidatures vàlides que opten al càrrec de Síndica o Síndic de Greuges de Barcelona 2021-2026. I també podeu participar-hi les entitats. En el vostre cas podeu fer-ho adherint-vos a les candidatures que considereu. 

En la següent imatge us expliquem com podeu fer aquesta adhesió de manera fàcil i ràpida:

Recordem que per a formalitzar l'adhesió cal que l'entitat estigui registrada al Fitxer General d'Entitats Ciutadanes (FGEC) i que podeu adherir-vos a totes les candidatures a les quals els vulgueu donar suport. 

 

A Torre Jussana us ajudem! 

Per a qualsevol problema que tingueu a l'hora de formalitzar la vostra adhesió a les candidatures que considereu, podeu contactar amb Torre Jussana (93 256 41 18, tjussana@bcn.cat).

D'altra banda, Torre Jussana també som un dels 5 punts d'acompanyament habilitats per ajudar presencialment a tothom qui ho vulgui a participar en aquesta fase de suport ciutadà. Fins el 19 de maig qualsevol ciutadà i ciutadana major de 16 anys i empadronat/da a Barcelona pot venir a fer la votació electrònica presencialment. Recordem que l'horari d'obertura del centre és de dilluns a dijous de 10 a 14 h i de 15 a 18 h, i divendres de 10 a 14 h.

 

 

Skip to content