Convocats els Premis Montserrat Roig de Periodisme i Comunicació Social de BCN 2020

 2021-02-04

Un any més el Consell Municipal de Benestar Social de l'Ajuntament de Barcelona ha obert la convocatòria dels Premis Montserrat Roig de Periodisme i Comunicació Social de Barcelona

Es tracta d'uns guardons pensats per estimular, promoure i incentivar una millor informació i un més bon tractament periodístic i comunicatiu dels temes socials de la ciutat.

Els premis s'estructuren en les següents 4 categories: 

  • Periodisme social (Dotació: 8.000 euros)
  • Comunicació social (Dotació: 8.000 euros)
  • Promoció de la investigació en l'àmbit del benestar social a Barcelona (Dotació: 8.000 euros per a cada àmbit temàtic. 24.000 euros en total)
  • Premi especial del jurat

La categoria de comunicació social és especialment interessant per a les entitats de la ciutat ja que està pensada per a campanyes que creïn impacte o sensibilització i que, al mateix temps, s’ofereixin com una font d’informació i de comunicació bidireccional entre persones emissores i receptores. En definitiva, és una categoria per a aquelles propostes que tinguin per objectiu generar transformació social a través de la comunicació.

Les campanyes s'han d'haver realitzat entre el 16 de desembre del 2019 i el 15 de desembre del 2020. El termini per a presentar propostes es tancarà el proper 19 de febrer.

Consulteu la web dels premis amb tota la informació, bases i instruccions per a presentar candidatures. 

Skip to content