Justificació subvencions 2017 de l’Ajuntament de BCN: fins el 28 de febrer

 2018-02-08

El proper 28 de febrer es tanca el termini per justificar les subvencions 2017 de la convocatòria de l’Ajuntament de Barcelona per activitats, projectes i serveis de districte i de ciutat. En aquesta notícia us recordem quina documentació cal entregar i on fer-ho.

 

On es pot descarregar la documentació que cal entregar?

Els models de la documentació que cal entregar els podeu trobar a la pàgina de subvencions de la web de l’Ajuntament de Barcelona, dins de l’apartat dedicat a la “Convocatòria general de subvencions per a projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat per a l'any 2017”.

Recordeu que en la convocatòria del 2017 una de les novetats era l'obligatorietat de presentar les factures originals per un valor de, com a mínim, l’import atorgat, conjuntament amb la resta de la documentació requerida. Pot donar-se el cas que se us hagi comunicat la necessitat que, a més de les factures originals, n’entregueu d’altres. Si és el vostre cas haureu d’entregar les factures que se us demanen.

Per tant, cal presentar:

  • La instància de sol·licitud.
  • La memòria d’activitats.
  • La memòria econòmica.
  • Factures originals com a mínim per l’import atorgat en la subvenció.

Recordeu que l’Ajuntament té fins a 4 anys per poder demanar qualsevol justificant de les subvencions atorgades. Per tant, és important guardar i conservar tots els justificants i tota aquella informació relativa a les subvencions concedides per l’administració.

 

On i com s’ha de presentar?

Tota la documentació cal entregar-la, en format paper, a qualsevol de les Oficines d’Atenció Ciutadana (OAC’s) de Barcelona. Consulteu la ubicació i els horaris d’atenció de les diferents oficines.

 

En què us podem ajudar des de TJ?

Posem a la vostra disposició una Guia sobre com realitzar la justificació d’aquesta convocatòria. Hi trobareu respostes als dubtes més freqüents que poden sorgir en aquest procés.

També ens podeu fer consultes a través del correu tjassessoraments@bcn.cat o trucar-nos al 932 564 118.

Ves al contingut