Arriba el HackaCOM!: Associacions i professionals treballant junts per comunicar l’associacionisme a BCN

 2017-12-13

El proper dissabte 16 de desembre, el viver de comunicació de l’Associa’t a la festa proposa la 1a Hackató de comunicació col·laborativa, que es realitzarà a l’Ateneu Harmonia, de les 10 del matí a les 7 de la tarda.

Amb el nom de HackaCOM, l’objectiu és reunir a les associacions amb professionals de la comunicació per concebre i crear una campanya comunicativa sobre associacionisme a Barcelona que es llençaria properament, en les dates que es considerin més oportunes.

Qualsevol persona que formi part d’una associació o qualsevol professional del món de la comunicació pot participar en aquesta marató comunicativa. Com tota hackató està pensada per assolir reptes, crear solucions i desenvolupar propostes en un breu període de temps. En aquest cas serà aquesta campanya de comunicació a l’entorn del fet associatiu a la ciutat.

Per aconseguir-ho es crearan equips de treball segons temàtiques: disseny gràfic, xarxes socials, vídeo, web, mitjans i difusió. Aquests equips desenvoluparan les seves accions, eines i estratègies. D’aquesta manera les entitats coneixeran els mecanismes d’una campanya comunicativa, tot posant-los en pràctica.

Més info

Formulari d’inscripció     

Ves al contingut