17 d’octubre: Vine de ruta per conèixer associacions del Guinardó!

 2015-09-28

Després de l’estiu, arriba un nou itinerari del #GR_Associacions, una proposta de rutes a peu per conèixer associacions dels diferents barris de Barcelona, organitzada per Torre Jussana i oberta a tota la ciutadania.

Es realitzarà el proper dissabte 17 d’octubre, al barri del Guinardó, amb la col·laboració de la Coordinadora d’Entitats del Guinardó.

Les rutes del #GR_Associacions són gratuïtes i estan obertes a tothom. Consulteu tota la informació sobre la ruta i les entitats i projectes que es visitaran i accediu al formulari d’inscripció. (És imprescindible formalitzar la inscripció).

Quins projectes es visitaran?

En aquest itinerari visitarem una bona mostra de la vida associativa del Guinardó. El punt de trobada serà el Casal d'Entitats del Mas Guinardó, un espai de referència per al teixit associatiu del barri. Des d'aquí, iniciarem una ruta que ens portarà a conèixer en primera persona alguns projectes associatius del territori, com l'associació Nou Horitzó que exposarà la feina que realitza amb la gent gran, l'Associació Gresol, que presentarà els seus projectes d'ajuda i solidaritat, o la Cooperativa Cultural Roca Guinarda des de la qual s'han impulsat diversos projectes de dinamització del teixit social del barri i l'han donat a conèixer a d'altres territoris. També coneixerem el paper de les associacions en la configuració urbanística del barri, visitant el nou espai d'equipaments municipals UA3.

Rutes associatives de dissabte al matí

Amb el #GR_Associacions oferim la possibilitat de conèixer en primera persona i a peu de carrer l’activitat de les associacions de la ciutat. Cada mes proposem una ruta de dissabte al matí per un barri diferent de Barcelona per conèixer el funcionament, els projectes i les activitats de diferents associacions del territori.

Aquestes visites es complementen amb l’explicació per part de les mateixes associacions del paper transformador que l’associacionisme representa pel barri, i quin és l’impacte de les seves activitats.

És, doncs, un projecte interessant per a la ciutadania dels barris on es realitzen els itineraris ja que permet a les persones que hi participen descobrir què els ofereixen les associacions que tenen més a prop. Però també pot resultar molt profitós per a persones ja associades o d’altres indrets de Barcelona, ja que els permet conèixer altres projectes associatius que es duen a terme a la ciutat. Per aquests motius, convidem a tota la ciutadania a participar-hi. Per a qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb Torre Jussana (932 564 118, tjussana@bcn.cat

Skip to content